Ніж Spyderco Shaman Black Blade (C229GPBK)

Оставить отзыв Код:  411861009
Длина клинка, мм
  • 92

Ніж Spyderco Shaman Black Blade (C229GPBK)

Оставить отзыв Код:  411861009

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

18 332

Нет в наличии

Гарантия. 3 месяца Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

На численні прохання своїх клієнтів Spyderco представив на ринку збільшену версію над-популярного Native - модель Shaman C229GP. Складаний ніж Spyderco Shaman - це більший і більш працездатний інструмент, добре лягає в більшу долоню, однак анітрохи не втратив звичної резучесті і ергономіки свого попередника. Листо-образне лезо, з твердою і до корозії стали CPM-S30V, має рівні спуски практично від самого обуха і фінішну матову шліфування за технологією Стоунвош. Клинок швидко розкривається однією рукою, з використанням значного відкриває отвори Спайдерко, і має в своєму розпорядженні ділянками з досить агресивним чойлом з верхньої та нижньої частини підстави леза.

Рукоятка ножа Spyderco Shaman C229GP виготовлена ​​з дуже практичного і легкого композитного матеріалу G-10 з гладкою і приємною фактурою. Подпальцевие виїмки зручно відчуваються в руці і дозволяють вільно маніпулювати інструментом, навіть якщо потрібно докласти чимало зусиль. Внутрішній механізм замка Compression Lock надійно блокує клинок у відкритому положенні. Кишенькова металева кліпса кріпиться трьома болтами і може бути переставлені в будь-яку з 4-х можливих позицій, при цьому не заважаючи використовувати за призначенням отвір для темляка.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що містяться в кишеню штанів, куртки або невеликий сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі - це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. Другий тип виглядає оригінальніше, але їх надійність поступається традиційному варіанту.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.7
Длина клинка, мм
  • 92
Материал рукояти
  • Стеклотекстолит G10
Дополнительные характеристики
  • кліпса, отвір під темляк
Общая длина, мм
  • 211
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».