Рюкзак Sturm Mil-Tec Large Assault Pack Laser Cut - Coyote Tan - 14002705

Оставить отзыв Код:  412806435

Рюкзак Sturm Mil-Tec Large Assault Pack Laser Cut - Coyote Tan - 14002705

Оставить отзыв Код:  412806435

Продавец:disguise

1 900

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Великий штурмовий тактичний рюкзак Mil-Tec у пустельному кольорі Coyote Tan має об'єм близько 36 літрів. Виготовлений з щільного поліестеру, а кишені з внутрішньої сторони обшиті вінілом для захисту від вологи.

В даній моделі замість традиційної вшитої тасьми (палс) для кріплення додаткових кишень використовується система Laser-Cut-Loop-System - ламінований поліестер з прорізаними лазером отворами, сумісний зі стандартом MOLLE/PALS.

Рюкзак має дві великі основні кишені. Перший має велике сітчасте відділення та кишеню на блискавці для дрібних речей. Другий має додаткові відділення для документів тощо. На передньому відділенні пришиті ще дві кишені, нижня з яких має додаткові відділення.

Всі кишені застібаються на міцні двосторонні блискавки з товстими зубцями та ручками для зручної експлуатації в рукавичках. На тильній стороні - м'яка, контурна набивка з піни EVA, покрита дихаючою сіткою підвищеного комфорту. Під ним розташоване відділення, що закривається на липучку, для гідратаційного пакета.

Зручні, регульовані лямки мають вертикальні кріпильні ремені, по одному D-образному кільцю для кріплення додаткового спорядження та знімний стегновий ремінь.

З боків та дна рюкзака розташовані компресійні стяжки, оснащені композитними пряжками для зручності пакування. Також з боків є дві тонкі поздовжні кишені під вирізними кріпленнями. Зверху є міцна ручка для перенесення.

Завдяки використанню отворів, вирізаних лазером, практично на кожній стороні рюкзака, можна встановлювати додаткові модулі, сумісні зі стандартом MOLLE/PALS.

Матеріал: поліестер, ПВХ, піна EVA
Потенціал: ~36L
Розміри: 51 х 29 х 28 см
Вага: 1600 гр
Колір: Coyote Tan

Характеристики

Объем, л
Цвет
Система крепления снаряжения
  • База для модульной системы (Molle)
Специальные отделения
  • Отделение для гидратора
Особенности
  • Водоотталкивающий
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами