Тактичні берці Tactical Combat Boots Multicam 42

Тактичні берці Tactical Combat Boots Multicam 42

Продавець:VS Team Pro

3.9/5  ( 60 оцінок )

3 750

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні берці - це ідеальний вибір для тих, хто шукає високоякісну та практичну обувь для тактичних місій, трекінгу чи екстремальних умов. Виготовлені з міцного нейлону плотністю 600D, ці берці гарантують відмінну витривалість та довговічність.

З висотою 22 см, ці берці забезпечують надійний захист і фіксацію ноги. Подошва "Cross trekking" надає високу стійкість на різних поверхнях, роблячи їх ідеальними для різноманітних умов.

Шнуровка з закритими петлями-крючками для швидкої шнуровки забезпечує ефективне фіксування і комфорт. Знімна тришарова устілка надає додатковий комфорт та можливість регулювання.

Внутрішня антибактеріальна підкладка Cambrelle®/SuperRoyal® відводить вологу, утримуючи ноги сухими та захищаючи від неприємного запаху. З температурним режимом від +15 до -5, ці берці стануть надійним супутником в різноманітних умовах.

Берці тактичні - це інноваційна модель на ринку військового та трекінгового взуття, ідеально підходять для військових, охоронних структур, туристів і всіх, хто цінує високоякісну та практичну взуттєву продукцію.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами