Черевики тактичні AK Special Forces Boots Multicam Elite 43

Оставить отзыв

Код:  412957740

Черевики тактичні AK Special Forces Boots Multicam Elite 43

Оставить отзыв

Код:  412957740

Продавец:VS Team Pro

4.3/5  ( 57 оценок )

3 250

2 950

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні черевики – це витончена комбінація надійності та ефективності, розроблена для вимогливих завдань та екстремальних умов. Матеріал верху виготовлений з нейлонової кордури додають додаткової міцності та зносостійкості, забезпечуючи оптимальний баланс.

Дихаюча та водонепроникна мембрана Gore-Tex гарантує відмінні водонепроникні властивості та ефективне виведення вологи, забезпечуючи комфорт протягом тривалого періоду використання. Знімна анатомічна стелька забезпечує відмінний вивід вологи та має антибактеріальні властивості для забезпечення гігієнічного комфорту.

Система комбінованої шнуровки в поєднанні з посиленою верхньою частиною забезпечує захист гомілковостопного суглоба від вивихів. Усилені вставки в області носка та п'ятичної зони надійно захищають стопу від випадкових ударів, а еластичний манжет Soft Cuff мінімізує травмуючий вплив на щиколіття.

Бокова підтримка з поліуретану сприяє легкості руху в умовах нерівностей. Оригінальна торсійна вставка в підошві стабілізує положення стопи при ходьбі, а гострий протектор дозволяє легко подолати круті підйоми та спуски.

Ці черевики - це не тільки захист та надійність, але і комфорт та витончений стиль у найвимогливіших умовах.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами