Маска защитная серии ESS Profile NVG Blk Retail 0EE7001/00001300

Оставить отзыв

Код:  412963959

Толщина линз
  • 2.8 мм

Маска защитная серии ESS Profile NVG Blk Retail 0EE7001/00001300

Оставить отзыв

Код:  412963959

Продавец:СХРОН

4.9/5  ( 135 оценок )

4 780

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Маска защитная серии ESS Profile NVG Blk Retail 0EE7001/00001300

         Созданные под руководством элитных групп спецназа США, очки ESS Profile NVG Goggle являются единственной компактной системой военных/тактических очков без компромиссов. Военно-тактические очки Profile-NVG от ESS обладают всеми преимуществами низкопрофильной оправы, совместимой с системой ночного видения, без ущерба для фильтрации пыли, поля зрения, защиты от ударов и противотуманных свойств.

         Все очки ESS ProfileNVG Military-Tactical Goggles включают в себя две высокопрочные линзы - прозрачную и дымчато-серую - и прочный футляр для хранения. ESS Stealth Sleeve устраняет блики на линзах и сохраняет очки ESS чистыми и без царапин, когда их не носят.

 Особенности очков ESS Profile Series Military & Tactical Goggles:

  • Низкопрофильная оправа, совместимая с системой ночного видения
  • Поликарбонатные линзы с оптической коррекцией для зрения без искажений
  • Удобная посадка на все стандартные шлемы и сверхширокое поле зрения
  • Очень толстые линзы (от 2,2 мм до 2,8 мм) со 100% защитой от ультрафиолета и ультрафиолетовых лучей
  • Покрытие линз премиум-класса Clear Zone против запотевания / царапин
  • Линзы обладают очень высокой ударопрочностью, значительно превышающей требования ANSI Z87.1 и уровень, установленный военными США: MIL STD 662F
  • Модульная технология ESS позволяет легко заменять все компоненты изделия
  • В комплект входят прозрачные и дымчато-серые линзы

Комплект поставки:

       Очки ESS Profile NVG военной и тактической серии
       2 ударопрочные линзы - прозрачная и дымчато-серая
       Прочный футляр для хранения

Дана модель захисної балістичної маски "ESS Profile NVG" є найбільш використовуваною маскою під час військових конфліктів по всьому світу. Це єдина балістична маска, яка стоїть на озброєнні морської піхоти США (U.S. Marine Corps). Вона також випробувана і затверджена американською армією (U.S. Army), військово-повітряними силами США (U.S. Air Force) і багатьма урядами країн учасників NATO. Захисна маска "ESS Profile NVG" є безкомпромісним лідером військових і тактичних захисних масок по всьому світу. Вона створювалася за відгуками і за участю елітних спецпідрозділів США (US Special Forces), тому поєднує в собі безліч переваг: низький профіль, сумісність з приладами нічного бачення, фільтрацію пилу і бруду, широкий кут огляду, неперевершений балістичний захист і антифог-покриття. Полікарбонатне скло товщиною 2,8 мм забезпечує 100% фільтрацію ультрафіолетових випромінювань UVA/UVB. Лінза має "ClearZone™ FlowCoat" покриття, яке забезпечує захист від подряпин з зовнішньої сторони і захист від запотівання усередині маски. Захисна маска "Profile NVG™" має універсальну форму, яка підходить більшості людей, а також антибактеріальну губчасту підкладку "OpFoam™", що забезпечує комфортне прилягання маски до обличчя. По всьому периметру маски розташована система вентиляції/фільтрації, що запобігає запотіванню і потраплянню бризок, пилу і бруду всередину. Система кріплення "Outrigger™ Strap System" розроблена спеціально для адаптації маски до більшості шоломів. Вона являє собою рухливі бічні "вушка", які рухаються у сторони, тим самим підлаштовуючи гумове кріплення під необхідну ширину шолома. Захисна маска "ESS Profile NVG" має наступні сертифікати якості: U.S. Federal OSHA; ANSI Z87.1-2010; U.S. Military балістичний тест .22 калібром; MIL-DTL-43511D (пункт 3.5.10); CE EN 166. Захисна балістична маска "Profile NVG™" сумісна зі вставками для діоптричних лінз: U-Rx Insert™ і P-2B Rx Insert ™. У комплект поставки входить: захисна маска "Profile NVG™ Goggle"; прозора лінза "Clear Profile™ Series Lens"; димчаста лінза "Smoke Gray Profile™ Series Lens"; камуфляжний чохол-серветка "ACU SpeedSleeve™"; підсумок для зберігання маски; спеціальний фланелевий захисний мішечок для зберігання змінної лінзи; інструкція користувача; наклейка "ESS". Увага! Тільки прозорі і димчасті лінзи дозволені для використання в американській армії (U.S. Military). Компанія ESS є єдиним уповноваженим емітентом захисних окулярів і масок для морської піхоти США (United States Marine Corp), а також є провідним або єдиним уповноваженим постачальником для кожної з інших галузей міністерства оборони США (US Department of Defense), і вибором військовослужбовців та інших захисників в більш ніж 100 країнах світу. Компанія ESS гордо стоїть за кожним своїм продуктом, який виробляється на сертифікованій американській фабриці (ISO 9001: 2008). Девіз компанії ESS: «Built for Battle. Tough for Life.»(«Створені для битви. Витривалі в житті.»)

Характеристики

Особенности
  • Защита от запотевания
  • Защита от царапин
Толщина линз
  • 2.8 мм
Материал линз
  • Поликарбонат
Страна регистрации бренда
  • США
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами