Черевики тактичні АК Tactical Assault Boots Coyote 42

Черевики тактичні АК Tactical Assault Boots Coyote 42

Продавець:VS Team Pro

4.3/5  ( 57 оцінок )

3 450

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики – це високотехнологічне взуття, спеціально розроблене для вимогливих умов та ефективного використання. Основний матеріал верху черевиків виготовлений з водонепроникної натуральної кожі, що надає їм високий рівень міцності та захисту від вологи.

Стелька Ortholite® забезпечує відмінну амортизацію та вентиляцію, забезпечуючи комфорт протягом тривалого використання. Нейлоновий верх стійкий до зношування, забезпечуючи довговічність взуття при інтенсивному використанні.

Повнорозмірна бокова молния YKK® та стропа ззаду роблять одягання та регулювання шнуровки легкими та зручними. Супінатор ATLAS надає підтримку стопі, а стійка до ковзання подошва гарантує безпеку та надійність на різних типах поверхонь.

Комбінація пружинящої PU пени Echo Foam™ та ударопоглинаючої PU пени Force Foam™ забезпечує відмінний комфорт та захист від ударів.

Мембрана TacDry BBP resistant забезпечує водонепроникні та дихаючі властивості, роблячи ці черевики ідеальним вибором для різноманітних умов та завдань.

Характеристики

Розмір
Колір
Висота виробу
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами