M-Tac підсумок "Сухарка" GEN.3 XL Coyote

M-Tac підсумок "Сухарка" GEN.3 XL Coyote

Колір: Койот

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 351 оцінок )

2 213

Є в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Підсумок «Сухарка» від бренду М-Тас може використовуватись як польова сухарна або штурмова сумка, розміри якої дозволять вам вмісти весь необхідний мінімум речей.

Виготовлена із Cordura 500D - надміцного матеріалу, стійкого до стирання та високих навантажень.

«Сухарка» закривається кришкою-клапаном за допомогою регульованих по довжині строп з фастексами від Woojin. Підсумок має одне глибоке відділення, верх якого затягується еластичним шнуром із фіксатором. Така конструкція досить продумана і захищає вміст від мимовільного випадання.

Підсумок кріпиться до спорядження за допомогою Molle інтерфейса. Зверху сумки дизайнери передбачили ручку для перенесення. На клапані нашита велкро панель для кріплення патчів та ідентифікаторів.

Підсумок «Сухарка» в розмірі XL призначений для перенесення різних речей та стане незамінним елементом спорядження в польових умовах.

Розміри:

25 х 25 х 12 см

Матеріал:

Cordura 500D

Фурнітура:

WJ

Система кріплення:

MOLLE




M-Tac підсумок "Сухарка" GEN.3 XL


Модель підсумка "Сухарки" третього покоління у розмірі XL від бренду М-ТАС – це ще більш функціональний елемент спорядження, який буде незамінним у складі індивідуального комплекту спорядження бійця. Продумана конструкція дозволяє бути впевненим, що підсумок не загубиться навіть при інтенсивних переміщеннях, а збільшений об'єм дозволяє розмістити ще більше необхідних предметів.


Підсумок має збільшені розміри в порівнянні зі стандартною моделлю:

Висота: 25 см.

Ширина: 25 см.

Глибина: 12 см.

Підсумок має корисний об'єм близько семи літрів, що дозволяє використовувати її як повноцінну штурмову сумку (наприклад, для зберігання та перенесення протигаза).




Назву "Сухарка" дана модель носить ще з часів свого винаходу, оскільки спочатку підсумок призначався для перенесення сухпайка ("сухарів"). Ще одна народна назва: "мародерка" (оскільки дає можливість швидко сховати дрібні предмети).

Виготовлена з Cordura 500D – міцного, зносостійкого матеріалу, стійкого до деформації та стирання, а також до впливу ультрафіолету та вологи. Високі показники міцності дають можливість використовувати цей матеріал для виробництва тактичного спорядження, призначеного для інтенсивної експлуатації в польових умовах.


Підсумок має одне велике відділення з вертикальним завантаженням.


Конструкція підсумка передбачає наявність горловини з нейлону.


Вона затягується еластичним шнуром із фіксатором.


Також підсумок має відкидну кришку-клапан, що захищає вміст від небажаної втрати.


Кришка закривається за допомогою двох фастексів від бренду WJ (Woojin Plastic, Корея) на регульованих по довжині стропах. Така надійна система закривання підсумка дозволяє бути впевненим, що його вміст буде в повній безпеці і не випаде.


Спереду підсумка нашита велкро панель з оригінальним дизайном, що призначена для кріплення патчів та ідентифікаторів.


У верхній частині «Сухарки» розташована ручка, що виконана з тонкої, але міцної стропи Murdock (в інших кольорах підсумка – Texel). Це дає можливість переносити і підвішувати підсумок на будь-яке підручне пристосування (гачок, цвях, гілку тощо).


Збільшений об’єм підсумка вимагає посиленого кріплення, здатного витримувати більшу вагу. Тому на задній стороні виробу розташовані цілих шість строп для MOLLE інтерфейсу, виконаного за технологією Laser Cut із Cordura Squadron.


Спереду і з боків підсумок оснащений стропами MOLLE, що дають можливість розмістити додаткове спорядження.


На дні підсумка розташовані люверси для виведення зайвої вологи.




На завершення варто зазначити, що підсумок "Сухарка" збільшеного об’єму (XL) від бренду М-ТАС – це місткий та функціональний елемент екіпірування, який може використовуватися як польова сухарна або штурмова сумка. Він дасть вам можливість переносити ще більше необхідних речей, нівелюючи ризик їх втрати. 



Характеристики

Колір
Додаткові характеристики
  • 1
Розміри
  • None
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами