M-Tac чохол водонепроникний для документів 19х12 см

M-Tac чохол водонепроникний для документів 19х12 см

Продавець:NOVShop

4.5/5  ( 351 оцінок )

152

3

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-TAC чохол водонепроникний для документів 190 х 120 - це силіконовий чохол призначення якого уберегти ваші електронні девайси, документи, карти або гроші від води. Може носитися на шнурку, який кріпиться до чохла. Дуже корисне придбання для тих хто веде активний спосіб життя, а тим більше проводить літо на воді.

Габарити: 190 х 120 мм

ОГЛЯД M-TAC ЧОХОЛ водонепроникний ДЛЯ ДОКУМЕНТІВ 19х12 СМ


Якщо Ви - любитель екстремальних видів відпочинку (особливо на воді), то водонепроникний чохол просто зобов'язаний бути в списку Вашого необхідного спорядження. Адже всі цінні речі (електронні девайси, паперові документи, гроші і т.п.) потребують захисту від попадання пилу, бруду і вологи. Водонепроникний чохол для документів 19х12 см. Від вітчизняного бренду М-ТАС з легкістю впорається із захистом Ваших цінностей від вологи та бруду.



Вітчизняний бренд M-TAC існує на вітчизняному ринку Military, Tactical & Outdoor з 2014 року. І вже надійно зарекомендував себе завдяки розробці і виробництву якісної продукції, що включає товари для військових, поліції, а також любителів outdoor-активності. Турист, мисливець, любитель відпочинку на природі - серед широкого асортименту спорядження бренду М-ТАС кожен обов'язково знайде щось для себе. Демократична ціна робить продукцію бренду доступною, а висока якість ставить її в один ряд з аналогічними показниками продукції відомих брендів.

Водонепроникний чохол для документів від М-ТАС - аксесуар, необхідний кожному туристу і мандрівникові. Розміри чохла 190х120 мм. У нього без зусиль поміститься паспорт, банківські картки, документи, смартфон.



Матеріал виготовлення - силікон. Прозорий матеріал дозволяє легко контролювати вміст чохла, а полімерний матеріал - працювати з сенсорними екранами смартфонів.





Шви вулканізовані і є повністю герметичними, так що Ви можете не побоюватися протіканню, навіть якщо чохол повністю зануриться під воду.



Чохол досить місткий, в нього можна скласти одночасно смартфон, паспорт і дрібні цінності.



Чохол закривається на потрійну пакетну застібку.



Після чого край чохла загортається для ще більшої надійності.



І фіксується клапаном зеленого кольору на велкро.



На клапані є пам'ятка, як потрібно і не потрібно відкривати чохол.

Чохол обладнаний шнурком для носіння на шиї.



З фіксатором, який допоможе відрегулювати довжину шнурка.





Водонепроникний чохол для документів від бренду М-ТАС - це дуже корисне придбання для тих, хто веде активний спосіб життя, а тим більше проводить відпочинок на воді (будь то байдарковий похід, рафтинг або просто день на річці). Пакетна застібка і клапан з велкро повністю ізолюють предмети від зовнішнього впливу (виключаючи, природно, механічні пошкодження: удари і т.п.). А ось дощ, сніг, пісок і навіть падіння у воду ваших цінних речей будуть вже не страшні.




Характеристики

Додаткові характеристики
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами