Защитные подушки для шлема каски FAST и Mich (Фаст, Мич) - Coyote (15217)

Оставить отзыв

Код:  414052857

Защитные подушки для шлема каски FAST и Mich (Фаст, Мич) - Coyote (15217)

Оставить отзыв

Код:  414052857

Продавец:Traveller

4.9/5  ( 396 оценок )

1 745

1 395

Нет в наличии

1

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Шолом здатний як ефективно захищати від зовнішніх впливів, так і бути незручним у носінні через його твердий матеріал. Внутрішні підкладки, що амортизують, вже давно не справляються зі своїм цільовим завданням? Накладки для шолома FAST, Mich нададуть йому властивості максимального захисту та зручності використання! Подушки з ефектом пам'яті двох рівневий набір. Перший рівень кріпиться до шолома на двосторонні липучки, що є в комплекті. Другий рівень можна використовувати додатково для індивідуального припасування під розмір голови. Завдяки такому універсальному підшоломнику ви легко підганяєте розмір залежно від обладнання, що використовується на шоломі, навушників з оголов'ям і т.д.
 Ступінь ушкоджень від удару чи іншого зовнішнього впливу залежить як від його сили, а ще й площі впливу. Таким чином, щоб шолом міг не тільки зупиняти механічні удари, але ще й ефективно їх поглинати та розсіювати по максимальній площі, він повинен бути оснащений м'якими накладками. Накладки для шолома створені зі спеціального матеріалу, який здатний запам'ятовувати форму поверхні, що торкається до нього. За рахунок цього такі накладки однаково зручні у використанні людей різної форми кісток черепа. Також підкладки для шолома здатні вбирати вологу і швидко висихають, не створюючи на шкірі голови натертостей і подразнень. Набір забезпечує підвищений комфорт та захист голови. Поставляється комплектом разом із липучками, що дозволяє замінити вже встановлені подушки або доповнити для зручнішого носіння. У системі підкладки шолома використовується перевірена технологія піни Zorbium, що забезпечує передовий ударний захист та максимальний комфорт.

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Китай
Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами