Приклад Magpul ACS Commercial-Spec

Приклад Magpul ACS Commercial-Spec

Продавець:AstreiaUpgrade

6 678

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Magpul ACS Commercial-Spec: Покращення для Вашого AR15/M4

Magpul ACS (Adaptable Carbine / Storage) - це телескопічний приклад, спеціально розроблений для карабінів, побудованих на базі AR15/M4 платформи. Цей приклад підходить тільки для трійчатих труб стандарту Commercial-Spec.

Особливості та Переваги:

1. Водонепроникні Відділення для Зберігання: Magpul ACS оснащений двома водонепроникними відділеннями, які призначені для зберігання батарейок. Вони розташовані по обидва боки прикладу і закриваються щільними гумовими заглушками, які можна зняти без використання інструментів. Кожне відділення вміщує 3 батарейки CR123A lithium або 2 AA.

2. Відділення для Зберігання Різних Дрібниць: Приклад також має легкодоступне відділення для зберігання різних дрібниць, розташоване в задній частині прикладу.

3. Надійна Фіксація та Мінімізація Коливань: Спеціальний механізм фіксує приклад на трубці і мінімізує його коливання. Це забезпечує стабільність зброї під час стрільби, підвищуючи точність як при стрільбі на дистанції, так і при стрільбі серією.

4. Комфорт та Унікальний Дизайн: Обтічний дизайн прикладу зручний для миттєвого складання і надійно захищає важіль складання від ненавмисного натискання. Спеціальний дизайн потиличника товщиною 7,6 мм дозволяє легко оперувати зброєю і уникати зачепів, навіть в бронежилеті або повному військовому обмундируванні.

5. Багатофункціональність: На прикладі є місце для установки швидкознімної антабки QD як з правого, так і з лівого боку. Також передбачена можливість установки щоки, що регулюється. Існують кріплення для звичайних ременів шириною 1,25 дюйма (32 мм) та отвір для паракордового шнура.

Magpul ACS Commercial-Spec від Magpul забезпечить вашу зброю всім необхідним для зручного носіння та стрільби. Тривала служба та відмінні характеристики роблять цей приклад ідеальним вибором для вашого AR15/M4 карабіна.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами