Приклад DLG TBS Compact PCP (Mil-Spec) із регульованою щокою, койот

Приклад DLG TBS Compact PCP (Mil-Spec) із регульованою щокою, койот

Продавець:AstreiaUpgrade

3 360

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

DLG TBS Compact з PCP (DLG-130/052): Професійний компактний телескопічний приклад з регульованим підщічником для автоматів і карабінів з трубами профілю Mil-Spec. 

Цей модель представлений у кольорі койот (пісочний).

Особливості прикладу DLG-130 TBS Tactical:

1. Універсальна сумісність: Ідеально підходить для заміни стандартних прикладів на автоматах і карабінах з використанням подовжувальних труб Mil-Spec.
2. Компактність і безпека: Компактні розміри без гострих деталей дозволяють швидко та безпечно оперувати зі зброєю, не маючи страху за зачепки.
3. Високоякісний матеріал: Виготовлений з армованого скловолокном полімеру, що володіє високою стійкістю до впливу хімічних речовин, морозу та спеки, а також захищає від випадкових ударів.
4. Ефективна фіксація: Приклад обладнаний двоступінчастою педаллю для зміни довжини та монтажу на трубку.
5. Зручний потиличник: Закруглений прогумований потиличник гарантує щільне прилягання та швидку повторну вскидку при стрільбі, запобігаючи зісковзуванню з бронежилета чи модульного спорядження.
6. Багатофункціональний: Приклад має двостороннє гніздо для установки швидкознімних QD антабок, а також чотири наскрізні отвори для кріплення ременя, карабіна або паракорду.

Особливості підщічника PCP (DLG-052):

1. Гнучке регулювання висоти: Шість рівнів регулювання висоти (до 40 мм) дозволяють підлаштувати підщічник під будь-яку оптику або коліматор.
2. Компактність і зручність: Конструкція не заважає складанню прикладу та практично невидима у складеному положенні під час транспортування.
3. Зручний монтаж і використання: Легка підйомна та опускна функції забезпечують комфортне користування, а простий фіксаційний механізм додає міцності.
4. Висока міцність та надійність: Підщічник виготовлений з полімеру, армованого скловолокном, що гарантує довгий термін служби.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами