П'ята магазину для пістолетів Глок 24.

П'ята магазину для пістолетів Глок 24.

Продавець:AstreiaUpgrade

1 562

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ексклюзивний Збільшувач Магазину для Глок 24: Підвищена ємність і Комфорт


Для ентузіастів і професіоналів, які обрали пістолет Глок 24, пропонуємо інноваційний збільшувач магазину. Цей аксесуар ефективно розширює ємність магазину на 4 додаткові патрони, виключаючи потребу змінювати штатну пружину. Таким чином, ваші можливості у стрільбі стають ще ширшими.

Однією з ключових переваг цього аксесуара є оптимізація хвата пістолета, забезпечуючи впевнене і комфортне утримання зброї. Швидка екстракція порожнього магазину тепер стає ще більш інтуїтивною і миттєвою, завдяки детально продуманому дизайну збільшувача.

Виготовлений із високоякісного алюмінію 7075, наш збільшувач поєднує міцність і легкість, зберігаючи ідеальну вагу в 30 грамів. Стильне і довговічне покриття Cerakote гарантує захист від стирання і корозії.

І щоб зробити ваш Глок 24 справді унікальним, пропонуємо послугу лазерного гравіювання. Ваші індивідуальні символи, логотипи або дизайн можуть бути акуратно нанесені на збільшувач, підкреслюючи вашу індивідуальність.

Зі збільшувачем магазину для Глок 24 ваш пістолет стане не тільки більш функціональним, але й виразним, відображаючи ваш стиль і професіоналізм.

Характеристики

Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами