Тактичні окуляри Leupold Tracer з оправою чорного кольору та сірими лінзами (179089)

Оставить отзыв

Код:  415655985

Тактичні окуляри Leupold Tracer з оправою чорного кольору та сірими лінзами (179089)

Оставить отзыв

Код:  415655985

Продавец:SVM

4.8/5  ( 27 оценок )

9 092

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Якщо ви захоплюєтеся стрільбою, тактичні окуляри Tracer™ вам просто необхідні. Балістичний захист ANSI Z87.1+, змінні лінзи (в комплекті темно-сірі, прозорі та жовті лінзи) та атмосферостійке покриття поєднуються з неперевершеною прозорістю та довговічністю Leupold.
ANSI Z87.1+ – це балістичний рейтинг, який відповідає стандартам американського національного інституту для захисту очей від високошвидкісних ударів.
Поляризаційна технологія In-Fused від Leupold використовує передовий виробничий процес, у якому поляризаційна плівка сплавляється між двома шарами лінзи. Цей процес забезпечує постійний поляризований захист, який не дряпається і не зношується з часом.
Кожна лінза спроектована і виготовлена на індивідуальне замовлення, щоб відповідати оправі, так що найчіткіша частина лінзи знаходиться прямо перед вашим оком. Результатом є окуляри, які усувають спотворення та забезпечують максимальну чіткість. Оправа для окулярів має високі експлуатаційні характеристики: надлегкість, гнучкість та збереження структури при навантаженнях.
Окуляри мають захисне покриття лінз, яке відштовхує бруд та воду, забезпечуючи чітке зображення.
Технологія Daylight Max забезпечує УФ-захист для оптимальної роботи в умовах яскравого освітлення.
У тактичних окулярах Leupold Tracer використовується технологія DiamondCoat™ – загартоване поверхневе покриття, що зменшує появу подряпин на поверхні.
Окуляри забезпечують комфорт протягом усього періоду використання завдяки нековзним, м'яким на дотик гумовим подушечкам на носоупорі.
З окулярами Leupold Tracer ви можете легко змінювати лінзи, щоб забезпечити максимальний захист та комфорт у будь-яких умовах освітлення.

Характеристики

Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами