Ремінь Sturm Mil-Tec текстильний оливковий NAVY Seal Olive 13113801

Оставить отзыв

Код:  415680015

Ремінь Sturm Mil-Tec текстильний оливковий NAVY Seal Olive 13113801

Оставить отзыв

Код:  415680015

Продавец:disguise

400

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ремінь тактичний текстильний оливковий NAVY Seal Olive 13113801

Тактичний ремінь NAVY Seal - коротко про головне

Випущений під німецьким брендом: Mil-Tec Sturm
Модель: US NAVY SEAL HOSENGÜRTEL / брючний пояс ВМФ США
Кому підійде: військовим, співробітникам правоохоронних органів, любителям походів, риболовлі, полювання і т. П.
Матеріал: стропа текстильна з 100% поліестеру
Ширина: 38 мм
Регулювання довжини: в межах 130 см
Пряжка: металева, з емблемою морського спецназу «Тюлені»
Колір: оливковий / є пояс в чорному кольорі
-
Які особливості ремінь NAVY Seal Olive від фірми MIL-TEC

Надійний пояс з тканої стрічки, який одночасно може виконувати функції брючного і тактовного ремінь - витримає кобуру зі зброєю, вантажні похідні підсумки та ін. Спорядження.
І хоча він розроблявся в мілітарі-стилі, його цілком можна віднести до універсальних аксесуарів. Не тільки військові штани, а й звичайні джинси виглядають з таким поясом гармонійно. Багато в чому завдяки оригінальній металевої пряжці, на якій зображена почесна емблема Морської Піхоти США.
-
Поліестерова стропа при малій вазі має великий запас міцності. Її можна багато разів згинати й розгинати, не побоюючись, що порветься або покриється заломами. Під вагою спорядження деформація ремінь не загрожує. Чи не розтягнеться він і внаслідок частого носіння. Якщо потрібно укласти в рюкзак, просто поверніть його.
Чи не боїться пояс тактичний US NAVY SEAL ультрафіолету і води, в тому числі морської. Чи не зіпсується стрічка, якщо на неї потрапить луг, органічний розчинник або будь-якої окислювач.
Вільний кінець стропи, щоб він легше просмикувався через пряжку і не розтріпується, ущільнили і прострочили.
-
Бляха на ремені «морського котика» виготовлена з металевого сплаву, стійкого до корозії і ударного навантаження. Має приємний сріблястий відтінок. Малюнок з лицьового боку зроблений рельєфним і опуклим. Для більшої декоративності його штучно зістарили.
Конструкція застібки бесшпеньковая, кріпиться вона до стропі на затиск. Якщо потрібно, знімається. Зручна тим, що дозволяє скоротити довжину ременя. Щоб розстебнути / застебнути бляху, зусилля і вправність не потрібні. Тримає військовий ремінь вона міцно, мимоволі не розкриється.
-
Трохи з історії - ЦЕ ЦІКАВО!
Емблема NAVY Seal (на жаргоні «будвайзер») складається з орла, який тримає в пазуристих лапах якір, кремінний пістолет і тризуб. Її вручають новобранцям після того, як були пройдені всі етапи дуже жорсткого тренувального процесу: на суші, у води і в небі. Під кінець випробувань проводитися 5-денна «пекельний тиждень», шоковий тренінг якої витримують не більше половини курсантів, що дійшли до неї.
-
Оливковий ремінь Міл-Тек з емблемою ВМФ США - де купити недорого

Тканинний пояс - бюджетний варіант, розрахований на довгу експлуатацію в будь-яких умовах. Якщо такого ременя у Вас ще немає, а модель дуже сподобалася
Вам також ніщо не заважає зробити покупку в режимі онлайн або по телефону. Тім більше що доставка по всій Україні гарантована в короткий термін.
Виробник: MIL-TEC

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами