Коліматорний приціл Holosun HS503CU Мультиприцільна сітка

Оставить отзыв

Код:  416077602

Коліматорний приціл Holosun HS503CU Мультиприцільна сітка

Оставить отзыв

Код:  416077602

Продавец:LHTR

4.5/5  ( 441 оценок )

19 510

Нет в наличии

Гарантия. 14 дней Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Holosun HS503CU — високотехнологічний коліматор закритого типу в алюмінієвому корпусі з гібридною системою живлення на сонячній панелі Solar Failsafe.

 

Особливістю даної моделі є наявність мультиприцільної сітки (MRS) , яка дозволить вибирати між точкою (2 МОА) і точкою в колі (точка 2 МОА у колі 65 МОА).

 

Фірмовий світлодіод червоного кольору та технологія Shake Awake забезпечують до 50000 годин роботи від одного заряду батареї, активуючи підсвічування під час вібрації та вимикаючи її при тривалому стані спокою. Яскравість підсвічування з 12 рівнями може регулюватися вручну або автоматично, ідеально підлаштовуючись під зовнішнє освітлення. Батарейка живлення вставляється в бічний горизонтальний лоток, який кріпиться двома гвинтами Torx (мультитул входить в комплект).

 

Корпус прицілу захищений за стандартом IP67, внутрішній простір заповнений інертним газом для запобігання запотіванню. Стійкість до віддачі підтверджена тестами на міцність з навантаженням до 1000G.

 

У комплект входять 2 кріплення на планку Вівер/Пікатіні: (Lower 1/3 Cowitness) та (Low Profile), що дозволить встановити приціл на більшість типів зброї.

Характеристики

Гарантия
  • 14 дней
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами