Ніж HK "P30 Assist"

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75

Ніж HK "P30 Assist"

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 237 оцінок )

2 142

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Benchmade Heckler & Koch P30 - являє собою складаний туристичний ніж високої якості, ергономічний дизайн якого розроблений кращими конструкторами компанії. Дана модель має drop-point клинок,вкритий алмазоподібним шаром, який в тандемі з 8CR13 сталлю, дає неперевершений результат твердості, жорсткості і збереження ріжучої геометрії. Наступною приємною особливістю став матеріал рукояті - термопластик з дуже зручною текстурою, що забезпечує надійну фіксацію ножа в долоні, а також грамотно розташований замок Spring Assist Liner, що знаходиться у виїмці під вказівний палець, роблячи її дуже зручною у використанні. У основи клинка знаходиться двосторонній шпеньок для можливості комфортного користування однією рукою. Купуючи Benchmade Heckler & Koch P30 ви отримаєте не тільки шикарний ніж високої якості, але і дуже стильний аксесуар. Ніж є зразком співвідношення ціна / якість, крім того, дана модель має величезний функціонал, при цьому виглядає просто шикарно. Сталь 8Cr13 - китайська високовуглецева середньохромиста нержавіюча сталь з додаванням молібдену, ванадію. Одна з кращих сталей китайського виробництва, за складом дуже близька до японської стали AUS-8. При правильній термообробці ця сталь має гарну корозійну стійкість і тривале збереженням ріжучої кромки. Діапазон твердості 56-58 HRC. Сталь добре збалансована щодо міцності, ріжучих і антикорозійних властивостей. Дуже добре підходить для не дорогих туристичних і міських ножів з хорошими середніми характеристиками.

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 75
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».