Куртка вітровка тактична Shadow Rip-Stop з капюшоном MultiCam M

Куртка вітровка тактична Shadow Rip-Stop з капюшоном MultiCam M

Продавець:TacticianWay

4.7/5  ( 39 оцінок )

2 749

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка ветровка тактична Shadow Rip-Stop на тракторній блискавці з капюшоном MultiCam

Тактична куртка вітровка з капюшоном та високим коміром є ідеальним вибором для весняно-осіннього сезону. Виготовлена з міцного ріп-стопу, ця куртка володіє водо- та вітронепроникною тканиною, в яку вплетені армовані нитки. Усередині куртки розташована підкладка з трикотажної сітки, що сприяє хорошій терморегуляції.

Основна застібка куртки – тракторна блискавка з двома бігунками для зручності. Вона захищена планкою, яка мінімізує можливість продування. Куртка також оснащена двома нагрудними кишенями та двома кишенями для рук, обладнаними клапанами. Крім того, в цих кишенях розташований додатковий вхід збоку.

Клапани кишень надійно закриваються гудзиками. На обох руках розташовані кишені на блискавках, а наверху є велика липучка для розміщення шевронів. Усі бігунки обладнані пулерами для зручності при відкриванні/закриванні блискавок.

Капюшон з козирком може компактно складатися в зону потилиці за необхідності. Куртка має додаткові захисні накладки в зоні ліктів та регульований пояс всередині, який фіксується еластичним шнурком з фіксаторами.

Внизу присутні блискавки з обох боків для швидкого доступу та зручності під час носіння куртки. Манжети рук застібаються патами з липучками. Ця модель куртки – практичний та зручний вибір для захисного одягу в перехідний період.

Характеристики

Розмір
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами