Оптичний приціл Vector Optics CONTINENTAL X6 1-6X24 SFP TACTICAL FDE (SCOC-34)

Оставить отзыв

Код:  420935637

База крепления
Минимальная кратность, х
  • 1
Максимальная кратность, х
  • 6

Оптичний приціл Vector Optics CONTINENTAL X6 1-6X24 SFP TACTICAL FDE (SCOC-34)

Оставить отзыв

Код:  420935637

Продавец:OptiAim

18 700

Заказ от 1 шт

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Приціл Vector Optics Continental x6 1-6x24 Tactical LPVO FDE оптимізовано для швидкого виявлення цілі та роботи на ближні та середні дистанції. LPVO-приціл на малих дистанціях при 1x працює як закритий коліматор із червоною точкою. Зі збільшенням дистанції та кратності можна повною мірою користуватися «ялинкою» прицільної мітки VEC-T6M BDC для введення поправок на швидкість, силу вітру та дальність.

Сітка VEC-T6M SFP (mil) - один з різновидів BDC з вертикальною "ялинкою" на 10 mil для роботи на далекі дистанції і точкою 0,3 mil для швидкого прицілювання і роботи "на швидкість". Відкриті низькопрофільні барабани оснащені зручною пружною системою блокування положення, щоб випадково не збити налаштування, вносити поправки можна тільки піднявши барабан до упору вгору (або вбік).Завдяки лантановим скельцям LaREE в об'єктиві та повному багатошаровому просвітлінню VePRO всіх лінз, хроматичні та сферохроматичні аберації в системі зведені до мінімуму, а світлопропускання становить понад 90%. Жодних спотворень розміру та кольору. Прицілювання одним або двома очима, широке поле зору (42 м/100 м) та світла, чітка картинка без «рибячого ока» або «тунельного» ефекту на 1x. Покращена деталізація та точне розпізнавання за 6x. Плюс можливість вести спостереження та стрілянину в умовах зниженої освітленості як на «одиниці», так і на 6 кратах.

У загінно-тактичного прицілу Вектор Оптікс Континенталь x6 1-6x24 (SCOC-34) монолітний 30-мм корпус з універсального алюмінію 6061 Т6, а механізми вивіряння - з більш міцного, зносо- та ударостійкого алюмінію 7075. Чорний класичний тактичний варіант Coyote FDE (flat dark earth) у відтінках коричневого. Винос вихідної зіниці збільшений зі стандартних для загонників 70 до 100 мм, для більшої безпеки при швидкій роботі.

За твердженням виробника, конструкція розрахована на всепогодне застосування (пилова буря, зливи, падіння в прісний водойм глибиною до 1 м) та ударні навантаження при стрільбі патронами калібру 12 і .30 Win.

Характеристики

База крепления
Тип прицела
Прицельная дальность, м
Питание
Подсветка прицельной марки
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами