Тепловизор HikMicro GRYPHON GH25

Оставить отзыв Код:  421594152

Тепловизор HikMicro GRYPHON GH25

Оставить отзыв Код:  421594152

Продавец:Krop Security

4.8/5  ( 102 оценок )

78 421

Есть в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Gryphon GH25 - тепловізійна ручна камера від світового лідера індустрії систем відеоспостереження на основі тепловізорів HikMicro. Компанія займає міцні позиції на ринку і задає тон його основним гравцям. Серія HikMicro Gryphon інноваційний продукт з гучними заявами на універсальність. Розробники, використавши всі свої напрацювання і накопичений досвід, впровадили кілька революційних рішень, які раніше застосовували виключно в промислових вимірювальних тепловізорах. Монокуляр оснащений одразу кількома камерами: тепловізійною і цифровою. Зображення, що формується, отримують у результаті накладення двох кадрів з оптичної камери і термограми. У результаті спостерігачам стають доступні моменти і деталі, які раніше неможливо було отримати за допомогою тепловізора. Наприклад, можуть бути чітко видні номери автомобілів і найдрібніші деталі тварин. Восьми кратний зум фактор дає змогу наблизити картинку й ознайомитися з усіма подробицями об'єкта, що розглядається. Всепогодне виконання свідчить про готовність монокуляра до будь-яких атмосферних сюрпризів. Прилади цього класу здобули велику популярність серед мисливців, адже тільки за допомогою тепловізійного монокуляра можна помітити тварину в тих умовах, де просто пасує навіть просунута цифрова оптика. Тепловізор HikMicro Gryphon GH25 HM-TS23-25QG/WV-GH25 зібрано на передовому надчутливому сенсорі Vox 12 µm (NETD) <35 mK, здатному реєструвати мінімальні температурні відхилення. На додаток є цифрова HD камера 1/2» Progressive Scan CMOS з роздільною здатністю 1960х1280. Здатність бачити об'єкти розміром з велику тварину на 1200 метрів перекриває весь спектр завдань для будь-якого типу полювання. Користувачам доступний вибір колірних палітр і режимів роботи. Наявність стадіометричного далекоміра допоможе зорієнтуватися в дистанції до об'єкта і прийняти правильне рішення перед пострілом. HikMicro Gryphon GH25 відгуки отримав найбільш захоплені. Молодша модель серії змогла здивувати навіть запеклих скептиків. За якістю одержуваного зображення, на другу половину 2021 року, цим продуктам немає рівних. Крім кришталевої германієвої оптики і чутливої електроніки продукція Хікмікро має цілу низку унікальних цифрових оброблювачів, здатних на льоту перетворити каламутне зображення в якісну і насичену картинку.

Ключові особливості

Приймач теплового випромінювання 384х288 pix. @ 12 µm (NETD <35 mK);

Тип FPA матриць - VOx (оксид ванадію), виробник HikMicro TechnologyТМ;

Температурна чутливість (NETD) <35мК;

Частота оновлення кадрів тепловізора - 50 Гц;

Цифрова камера 1/2» Progressive Scan CMOS 1960х1280 рх;

Германієвий об'єктив F25/1.0 з фокусуванням від 5 м;

Оптичне збільшення 1 - 8, цифровий зум: х1, x2, x4, x8;

Поле зору, градусів / м на 100м - 10,53° × 7,9° / 18,4 х 13,8;

Дальність виявлення тепло-контрастних цілей - 1200 м;

Кольоровий OLED дисплей (0.39-inch) 1024x768 пікс;

4 колірні палітри відображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion, Visible, Image Fusion);

Режими поліпшення якості зображення DDE, AGC, 3D DNR;

Відстеження максимальної температури;

Вбудований фото відеорекордер; 16 Гб внутрішньої пам'яті;

Wi-Fi модуль, Додаток «T-Vision» в App Store (iOS) і Google Play TM (Android);

Відеовихід CVBS;

Стадіометричний далекомір на три попередньо встановлених значення;

Міцний пластиковий корпус;

Зручне управління за допомогою 3-х кнопок;

Клас вологозахисту за IEC 60529 - IP67;

Система живлення - вбудований Li-ion акумулятор;

Час автономної роботи 7 годин;

Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro- USB, Type-C;

Діапазон робочих температур: від -30 до +55°С;

Артикул виробника HM-TS23-25QG/WV-GH25;

Вага 0,48 кг.

Тепловізійний блок

Тепловізійний модуль HikMicro Gryphon GH25 побудований на базі високошвидкісних FPA матриць. Це неохолоджувані мікроболометри на підкладці оксиду ванадію. Розмір монокристала 384x288 пікс, щільність посадки пікселів 12 мкм. Поріг температурної чутливості (NETD) <35мК. Технології VOx, як порівняти з популярними аналогами на аморфному кремнії a-Si, мають низку очевидних переваг: більш стійке зображення і значно менший коефіцієнт температурного опору. Діапазон спектральної чутливості від 8 до 14μm вписується у «вікно прозорості» земної атмосфери, яка абсолютно не створює перешкод під час реєстрації сигналу. Довгохвильова частина спектра LWIR (Long-wavelength infrared) - область ЕМ випромінювання, в якій працюють тепловізійні прилади, дає змогу чітко виявляти об'єкти крізь атмосферні перепони у вигляді дощу, туману або щільної димової завіси. Велика швидкість роботи дає можливість без зволікання і затримки спостерігати за рухомими об'єктами, наприклад автомобілями, або групою тварин.

Оптика

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon GH25 оснащена ширококутним (32Ge) германієвим об'єктивом F25/1.0 з ручним фокусуванням на дистанцію. Доступне оптичне збільшення 2,39х і цифровий зум. Наближати зображення можна плавно і дискретно з кроком х1, х2, х4, х8. Коефіцієнт оптичного збільшення дорівнює 8, що дає змогу комфортно спостерігати за тим, що відбувається, як на коротких, так і на середніх дистанціях. Кут поля зору монокуляра - 10,53° × 7,9°, що в метричній системі числення відповідатиме ділянці простору в 18,4 х 13,8 м на відстані 100 метрів. Потужна ширококутна оптика дає змогу не тільки шукати об'єкти на відкритих просторах, а й вести спостереження за групою рухомих тварин. Налаштування різкості на дистанцію проводиться за допомогою механізму на об'єктиві. Низькопрофільне кільце з поздовжніми насічками дає змогу маніпулювати тонкими налаштуваннями в зимових засніжених рукавичках.

Дальність виявлення 1200 м

Тепловізор Хікмікро Грифон GH25 має значну дальність виявлення ростових теплоконтрастних цілей. Виявити велику тварину типу: олень, дорослий кабан, ведмідь або людина можна з відстані близько 1200 метрів. Перешкодою для спостереження не стануть інтенсивні атмосферні опади у вигляді снігопаду або проливного дощу, туману, задимлення території або повної відсутності освітлення. Тепловізійна техніка добре «бачить» крізь нещільну рослинність: звисаючі гілки дерев, кущі, рідкісна просіка або очерет. Реалізувати потенціал проборів вдалося завдяки застосуванню високотехнологічних сенсорів нового покоління 384х288 pix. @ 12 µm (NETD <35 mK) і довгофокусній германієвій оптиці.

Колірні палітри

Користувачам монокуляра HikMicro HM-TS23-25QG/WV-GH25 доступний вибір режимів відображення з різними колірним оформленням. Заводські налаштування чутливості підібрані оптимальним способом для спостережень у різних умовах температурного контрасту між поверхнею об'єкта та елементами довкілля, також були взяті до уваги тип розв'язуваних завдань, метео-обстановка тощо.

Доступні такі колірні палітри:

White Hot (Гарячий білий);

Black Hot (Гарячий чорний);

Red Hot (Гарячий червоний);

Fusion (Кольоровий);

Visible (Злиття);

Image Fusion (Поєднання цифрового зображення і теплової сигнатури).

Кольорові палітри з гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» ефективно виокремлюють контрастні об'єкти на загальному, холодному тлі. Рекомендовані для пошуку на великих відкритих просторах, у рослинності. Найбільш оптимальні під час проведення пошукових заходів у горах, на воді або лісистій місцевості.

Палітра «Fusion» дає змогу виділити «гарячі» місця, підсвічуючи найтепліші ділянки. За глибиною колірного відтінку можна орієнтуватися, точніше визначати та ідентифікувати ціль.

Палітра «Visible» злиття вмикає режим поєднання, на якому відображається: біле, жовте, червоне, рожеве, пурпурове колірні рішення, за якими можна орієнтуватися про стан температури.

Схема «Image Fusion» активує опцію злиття зображень із цифрової та тепловізійної камери. Опціонально доступні налаштування рівня прозорості обох зображень. Режим рекомендований під час спостереження на ближніх і середніх дистанціях.

Цифрова камера

Монокуляр крім тепловізійної оснащений ще й цифровою 1/2» Progressive Scan CMOS камерою. Діаметр передньої лінзи дорівнює 22 мм. Опції збільшення повністю аналогічні як у тепловізорі. В якості чутливого елемента виступає матриця CMOS з роздільною здатністю 1920 × 1080 рх. Пристрій має підвищену чутливість в ІЧ діапазоні (від 400 до 1000 nm), що дає змогу одержувати якісну картинку в умовах із низьким рівнем освітлення. Чутливість матриці становить 0.001 Lux @ F1.0. Користувачам доступний перегляд картинки як з цифрової камери, так і тепловізійної.

Функції поліпшення якості зображення

Тепловізор HikMicro Gryphon GH25 має на своєму озброєнні відразу кілька цифрових функцій для поліпшення якості зображення. Це окремі опції: AGC, DDE, 3D DNR, що мають окремі алгоритми роботи і мають різний вплив на якість картинки.

Доступні такі функції:

3D DNR (3D Digital Noise Reduction) - інтенсивне зниження шумів на зображенні об'єкта, досягається за допомогою алгоритмів, що підміняють найкраще зображення ділянками картинок із групи попередніх.

AGC (Auto Gain Control) - повністю в автоматичному режимі виконується регулювання динамічного діапазону, підвищується загальний контраст деталей об'єктів.

DDE (Digital Detail Enhancement) - програмний комплекс цифрового поліпшення деталей, дає змогу одержувати максимально чітке та насичене зображення з промальовуванням найдрібніших елементів.

Повнокольоровий OLED дисплей

Тепловізійна монокулярна камера HM-TS23-25QG/WV-GH25 обладнана повнокольоровим OLED-дисплеєм (0.39 inch) з роздільною здатністю 1024 × 768 пікс. Користувачам доступний повнорозмірний екран з великою глибиною і колірною насиченістю зображення. Технології OLED можуть вільно використовуватися в морози до -30°С. Низький рівень енергоспоживання додатково економить заряд батарей. З високою частотою зміни кадрів (50 Гц) виходить комфортно і без затримок спостерігати за групою об'єктів, що рухаються з високою швидкістю, наприклад, автомобілів або тварин. Додатково доступне діоптрійне коригування. Збільшувальна лінзова система забезпечує повнорозмірну картинку. Яскравість світіння дисплея можна регулювати (5 рівнів).

Характеристики

Дальность идентификации, м
Диаметр передней линзы, мм
Минимальная дистанция фокусировки, м
Матрица
  • VOx
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления