Прилад нічного бачення AGM PVS-14 3AL1 Gen 3+

Оставить отзыв

Код:  422021025

Прилад нічного бачення AGM PVS-14 3AL1 Gen 3+

Оставить отзыв

Код:  422021025

Продавец:Delta-ammunition

3.8/5  ( 54 оценок )

198 000

174 000

Есть в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Прилад нічного бачення AGM PVS-14 3AL1 - це пристрій, який використовують для спостереження за низького рівня освітлення. Цей монокуляр влаштований таким чином, що він підсилює світло, тому користувач може спостерігати за об'єктами навіть у повній темряві. Виробник - компанія AGM оснастила пристрій безліччю функцій і налаштувань, які з легкістю здолає і професійний користувач, і новачок. Прилад може бути використаний самостійно або прикріплений до шолома, щоб звільнити руки, або як бінокль. Замовити такий прилад за доступною ціною можна в інтернет-магазині ukroptica.com.

Основні характеристики приладу:

  1. виробник - AGM;
  2. вага-320 г;
  3. час роботи від батареї - до 50 годин при 20°C;
  4. діапазон фокусування - 0.25 м - нескінченність;
  5. діоптрійна корекція - -6 - +4 dpt;
  6. додатково: ручне регулювання посилення, вимкнення яскравого світла, автоматична система вимкнення;
  7. індикація станів: низький заряд батареї, ІЧ вкл, умови надмірного освітлення;
  8. джерело живлення - одна AA;
  9. оптичний Zoom-1x (3x і 5x опціонально);
  10. робоча температура - -51° C - +49° C;
  11. розміри - 114 x 63 x 69;
  12. роздільна здатність зображення - 64-72 (штр/мм) штрихів на міліметр;
  13. система лінз - 26 мм; F/1.2;
  14. тип пристрою - монокуляр;
  15. кути огляду - 40°;
  16. чистота поля зору - Gen 3 IIT 3AL1 - це найвища роздільна здатність і найчистіше зображення, яке пропонує AGM. Рівень 1 практично не має видимих плям;
  17. гарантія - 12 міс;
  18. електронно-оптичний перетворювач - Gen 3 Auto-Gated "Level 1".

У комплекті ви отримаєте: монокуляр, наочник, кришку, гарантійний талон та інструкцію з експлуатації.

Монокуляр досить легкий і компактний. Він не займатиме багато місця в рюкзаку або сумці відпочивальника, мисливця або військового. При тривалому знаходженні в сумці, він не буде обтяжувати користувача. Придбати прилад за найкращою ціною можна на нашому сайті.

Електронно-оптичний перетворювач - додаткова функція

У цій моделі монокуляра застосовується високотехнологічна технологія Gen 3 Auto-Gated White Phosphor Level 1, яка використовується в приладах нічного бачення. Ця технологія називається електронно-оптичний перетворювач. Він входить у третє покоління цих приладів, вирізняючись високими показниками у своїй роботі та надійністю використання.

Функція Авто-Гейтед без допомоги користувача здійснює регулювання яскравості картинки, нівелюючи дуже велике освітлення від джерела світла. Завдяки цьому, мисливець або турист отримує картинку в деталях, незалежно від рівня світла (від яскравого сонця до повної темряви). Зазвичай такі прилади нічного бачення мають класичне зелене зображення, тут користувач спостерігає максимально природні кольори, що дає більший комфорт очам, вони не так швидко втомляться, навіть за тривалого використання приладу.

Оптика: об'єктив, збільшення і налаштування діоптрій.

Оптика - один з найважливіших показників роботи приладу нічного бачення. Розглядаючи цю модель, оптика особливо важлива, тому що саме це надає користувачеві яскраву, чітку, деталізовану картинку і можливість вловлювати найдрібніші об'єкти.

Вивчивши основні характеристики приладу, ви зрозумієте, чому він лідер у цій лінійці і є хітом продажів, незважаючи на те, що він не так давно випущений.

Що стосується самого об'єктива, то лінза в ньому має діаметр 26 мм і світлосилу F/1.2. Об'єктив досить широкий, тому погане освітлення не є причиною поганої картинки на монокулярі.

Прилад здатний збільшувати в кроці 1х для отримання зображення з нормальним полем зору. Також, за бажання, користувач може збільшити опцію зуму на 3x і 5x, що забезпечить хорошу видимість невеликих об'єктів, розташованих на відстані.

Завдяки функції діоптрійного налаштування користувачі з різним рівнем зору або його порушенням, зможуть "під себе" налаштувати прилад. Налаштовувати можна в діапазоні від -6 - +4 діоптрій.

Завдяки цим параметрам оптики, прилад по праву може називатися високопродуктивним, що забезпечує високу якість зображення. Цей монокуляр - найкращий вибір для спостережень за різних рівнів освітленості на різних місцевостях (відкрита - поле і закрита - ліс, гори). Впоратися з налаштуваннями зможе кожен охочий.

Експлуатаційні характеристики: батарея, діапазон температур, габарити.

Дана модель монокуляра має великий набір характеристик, які позиціонують його як якісний і ефективний прилад з оптимальним поєднанням ціни та якості виконання своїх завдань.

Цей прилад дуже простий у використанні ще й завдяки джерелу живлення. Він працює всього лише на одній батарейці АА. Її дуже легко замінити, це займе всього кілька хвилин. А запасну батарейку можна без зусиль носити з собою, як запасну. Немає необхідності використовувати дорогі та складні джерела живлення.

Виробник дає гарантію на 1 рік. Протягом цього періоду користувач захищений від виробничих браків і поломок з вини виробника.

Розміри пристрою досить компактні, завдяки чому він зручний для будь-якого користувача (і жінки, і підлітка). Його можна переносити в сумці та в кишені.

Вага приладу без батарейки всього 320 гр. Якщо потрібно тривалий час його використовувати, він не буде навантаженням для руки. А якщо прикріпити його до шолома, він буде просто незамінний.

Температурний діапазон використання приладу досить широкий: від -51°C до +49°C. Навіть у найлютіший мороз або сильну спеку він залишатиметься надійним і ефективним помічником. Різні кліматичні зони доступні для його використання.

Сфери використання монокуляра

Коло використання AGM PVS-14 3AL1 досить широке. Звісно він буде незамінний для мисливців. Це найкраще поєднання налаштувань для цікавого та результативного полювання. Користувач зможе швидко ухвалювати рішення, завдяки якісній картинці та деталізації.

Він хороший буде і для спостережень за природою на відкритих і закритих місцевостях.

Активним туристам цей прилад також сподобається, з ним вони зможуть почуватися впевнено і безпечно.

Для правоохоронних органів (поліція, працівники ДСНС, спецпризначенці, охоронні агентства) ця модель монокуляра значно полегшить виконання завдань у різний час доби та за різних погодних умов.

У військових цілях цей прилад також буде відмінними "очима". Легкий, невеликий, з можливістю кріплення на шолом - це робить його ідеальним для польових умов і спеціальних операцій.

Характеристики

Поколение ЭОП
Страна регистрации бренда
  • США
Гарантия
  • 12 месяцев
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами