Оптичний приціл Bushnell Elite Tactical XRS3 6-36x56 F1 сітка G4P без підсвічування (ETXRS3G4)

Оставить отзыв

Код:  423716721

Минимальная кратность, х
  • 6
Максимальная кратность, х
  • 36

Оптичний приціл Bushnell Elite Tactical XRS3 6-36x56 F1 сітка G4P без підсвічування (ETXRS3G4)

Оставить отзыв

Код:  423716721

Продавец:SVM

4.8/5  ( 27 оценок )

163 567

146 042

Есть в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Лінійка прицілів Bushnell Elite Tactical – це вдосконалене продовження серії Elite 4200.В Elite Tactical використовуються лінзи з низькодисперсійного скла ED Prime з повним багатошаровим покриттям і покриттям Ultra Wide Band Coating, що дозволило досягти світлопропускання 95% і забезпечити ще більш високу якість зображення за рахунок підвищеної чіткості, яскравості і контрасту, в тому числі і в умовах недостатнього освітлення. Крім того, в моделі Elite Tactical використовується запатентоване компанією Bushnell водовідштовхувальне зовнішнє покриття лінз EXO™ Barrier, що гарантує комфортне використання та чітке зображення, незалежно від погоди, в дощ, сніг та туман.


Монолітний герметичний корпус заповнений аргоном, що перешкоджає запотіванню оптики та утворенню конденсату в екстремальних погодних умовах за значних перепадів температур. Кільце швидкого фокусування виконане з характерними виступами, які дозволяють здійснювати регулювання для різних умов стрільби, не знімаючи рукавичок. Крім кільця швидкого фокусування в моделі Elite Tactical XRS3 на окулярі передбачена система блокування D-LOK™, що перешкоджає зміщенню налаштувань діоптрій. Також є мультипозиційний важіль для швидкого фокусування. На об'єктиві – різьба для встановлення сонцезахисної бленди.
Тактичні барабани введення поправок відкритого типу дозволяють швидко вносити поправки для точного пострілу. Система RevLimiter™ Zero Stop дозволяє швидко повернутись до пристрілочного нуля після подальшого внесення поправок. Передбачене бічне налаштування від паралакса. Прицільна сітка G4P розташована у першій фокальній площині. У комплекті з прицілом йдуть знімні захисні ковпачки окуляра та об'єктива, які захищають лінзи від зовнішніх впливів під час перевезення та зберігання.

Характеристики

Минимальная кратность, х
  • 6
Максимальная кратность, х
  • 36
Подсветка прицельной марки
Барабанчики поправок, цена деления
  • 0.1 MRAD
Тип сетки
  • G4P
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами