Оптичний приціл Hawke Airmax 4-12x40 AO (AMX) (13130)

Оставить отзыв

Код:  425791026

Минимальная кратность, х
  • 4
Максимальная кратность, х
  • 12

Оптичний приціл Hawke Airmax 4-12x40 AO (AMX) (13130)

Оставить отзыв

Код:  425791026

Продавец:SVM

4.8/5  ( 27 оценок )

18 099

16 160

Есть в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Оновлені приціли Hawke Airmax об'єднали новий сучасний компактний дизайн і кращі переваги попередньої серії, а саме неймовірну стійкість до руйнівної віддачі пружинно-поршневої пневматики класу Магнум та якісну оптику з розширеним кутом зору. Ця серія спеціально розроблена для стрільців з пневматичних гвинтівок. Як для мисливця, так і для стрілка по мішенях потрібен надійний приціл з певними настройками для того, щоб отримати максимальну віддачу від своєї зброї. Приціли Airmax забезпечені спеціальними далекомірними прицільними сітками, що дозволяють вести точну стрільбу на різних дистанціях. Цьому ж сприяє і налаштування параллакса на об'єктиві.

Якість оптики даної серії прицілів, незалежно від діаметра об'єктива, знаходиться на висоті. На всі оптичні поверхні прицілу (ахроматична лінза об'єктива, окуляр, обертаюча система) нанесено 16 шарів високоякісного просвітлюючого покриття зеленого відтінку. Як результат - зображення передається прицілом контрастне і світле. З ширококутною оптичною схемою даний приціл дозволяє отримати поле зору на 20% більше в порівнянні зі стандартною оптикою. Спостерігати, вести ціль, цілитися і стріляти стає набагато комфортніше.

Ударостійкий корпус виконаний у вигляді монолітної алюмінієвої труби, в якій надійно закріплені всі оптичні елементи. Конструкція відмінно справляється як з різновекторною віддачею пружинно-поршневої пневматики, так і з віддачею вогнепальної нарізної та гладкоствольної зброї великих калібрів. Корпус покритий двостороннім матовим анодуванням чорного кольору. Зовні покриття не стирається і перешкоджає появі подряпин. Усередині покриття розсіює світло і не дозволяє поширюватися відблискам і перевідбиттям. Кільце трансфокатора отримало гумову профільовану накатку, завдяки чому процес зміни збільшення став ще більш зручним і точним. Корпус герметичний, захищений від попадання води і наповнений сухим азотом, щоб уникнути запотівання оптики зсередини при перепаді температур. Об'єктив і окуляр мають різьблення, що дозволяє приєднувати додаткові аксесуари, такі як сонцезахисні, що розсіюють бленди і кришки типу Flip-Up.

Характеристики

Минимальная кратность, х
  • 4
Максимальная кратность, х
  • 12
Подсветка прицельной марки
Барабанчики поправок, цена деления
  • 1/4 MOA
Тип сетки
  • AMX
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами