Ніж Active Horse green (630299)

Оставить отзыв Код:  426381399
Длина клинка, мм
  • 85
Материал клинка
Вес с ножнами
  • 130 г

Ніж Active Horse green (630299)

Оставить отзыв Код:  426381399

Продавец:Mr. Joe

4.7/5  ( 303 оценок )

585

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Horse – це доладний EDC-ніж, представник третього покоління Active. Клинок ножа виконаний у формі Spear point з широким злегка вигнутим обухом та має увігнуті спуски приблизно з 1/3 обуха. Така форма оптимальна до виконання повсякденних завдань, оскільки її геометрія дозволяє ефективно різати і проколювати поверхню. Матеріалом для клинка служить нержавіюча сталь 3Cr13MoV, яку можна представити як високорезистентну до корозії та податливу до заточування. Крім того, на меч нанесено чорне фінішне покриття. Відривається меч фліппером або шпеньком, а фіксується замком Liner Lock. Пластина замку має насічки для зручнішого упору при закритті клинка. Руків'я зручної форми, чудово лежить у руці, має накладки з алюмінію зі стропорізом та склобоєм у тильній частині. У складеному вигляді ножа носиться в положенні tip-down на односторонній кліпсі. Варто відзначити, що профіль тильної частини цього ножа схожий на силует голови коня, що і стало приводом назвати цю модель Horse. Накладки на руків'ї представлені у кількох кольорах: зелений, синій, помаранчевий та чорний.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 85
Материал клинка
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».