Анорак Brandit Windbreaker Камуфляж Multicam S

Оставить отзыв

Код:  426601200

Анорак Brandit Windbreaker Камуфляж Multicam S

Оставить отзыв

Код:  426601200

Размер: S

Продавец:Markoniy

3 599

2 999

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тепла ветровка Windbreaker від німецької компанії Brandit, захистить від вітру та холоду в погану погоду.
Носити речі цього бренду - величезне задоволення, оскільки їм немає рівних у комфорті та якості. Brandit ніколи не зупиняється на досягнутому та продовжує впроваджувати у свої розробки нові сучасні матеріали, розширювати колірну гаму.

Ця модель куртки зібрала в собі всі найкращі властивості – міцні та комфортні матеріали, надійну фурнітуру та пошиття у стилі кежуал. особливості: - зовнішній шар – вітро- та водовідштовхувальний; - м'яка флісова підкладка; - можна прати у пральній машині; - капюшон на шнурку, утеплений флісом; - дві передні кишені на блискавці; - велика нагрудна кишеня-кенгуру на блискавці з липучками; - застібка-липучка на манжетах; - блискавка до середини грудей; - блискавка під лівим рукавом; - низ куртки з можливістю утяжки; - довгастий дерев'яний гудзик на капюшоні та талії.

Крій куртки прямий і вільний, тим самим дуже зручно сідає на фігуру. Одягається куртка через голову, як будь-який анорак, а для більшого комфорту має бічну вшиту блискавку з лівого боку. Є також блискавка на грудях, яка при застібанні створює високий комір до підборіддя. Капюшон має теплу флісову підкладку, як і сама куртка, тому його можна використовувати замість головного убору.

На рукавах куртки – зручні застібки-манжети. Курточка створена для прогулянок у прохолодну погоду. Якщо ви чекали вихідних весь тиждень, а погода раптово зіпсувалася, то не варто відмовляти собі у задоволенні лісової прогулянки – від будь-яких проявів негоди вас надійно захистить.

Характеристики

Размер
Материал (состав)
  • Полиэстер
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами