Черевики Salomon XA Forces MID GTX EN 40.5р чорний

Оставить отзыв

Код:  426809459

Черевики Salomon XA Forces MID GTX EN 40.5р чорний

Оставить отзыв

Код:  426809459

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 264 оценок )

10 626

9 240

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактичні черевики XA Forces Mid GTX EN - це сертифікований за стандартом ISO 20347: 2012 та відповідаючий вимогам щодо захисту від проколів, антистатичних властивостей та протидії ковзанню, продукт з лінійки Salomon Forces. Черевики XA Forces Mid EN, серед особливостей, мають жорстку підошву, легку вагу (540 г) та стабільне стійке зчеплення, що робить їх універсальним тактичними взуттям для силовиків чи військових. Тактичні черевики XA Forces MID GTX EN підходять для тренувань на свіжому повітрі, а також для гірських походів.

Модель XA Forces Mid EN створена з розрахунком на довготривале носіння, саме тому у тактичному взутті від Salomon передбачена фіксація стопи за допомогою зигзагоподібних TPU вставок SensiFIT, які охоплюють стопу від проміжної підошви до системи шнурування Quicklace. Комбінація системи швидкого шнурування і SensiFIT забезпечують надійну, щільну та практично індивідуальну посадку по всій стопі. Верхня частина кросівок виконана з матеріалу Cordura і вставок з нубуку ВРХ товщиною в 2 мм. Між внутрішнім сітчастим матеріалом і Cordura розташована мембрана GORE-TEX®, завдання якої є забезпечення водонепроникності, повітропроникності й  стійкості до розривів.

Стійкості при кожному кроці додає підошва Contagrip®. Contagrip® в поєднанні з 3D Advanced Chassis™ і вставкою Enigma Zero HT2, створюють стійку амортизацію та зчеплення з різними поверхнями.

3D Advanced Chassis™ складається з трьох різних типів амортизаційної піни EVA для максимального поглинання ударів. ENIGMA ZERO HT2 - ткана вставка товщиною 3,9 мм, додана до підошви, запобігає проникненню гострих предметів у нижню частину взуття.

Для зручності, виробник додав кишеню на язичок, щоб сховати вільний край шнурівки.

Серед інших ключових характеристик моделі XA Forces Mid GTX EN важливо висвітлити:

- Сифольний язичок захищає від потрапляння сміття в черевики.

- Cordura з антибліковими властивостями.

- Protective Rubber Toe Cap забезпечує захист пальців ніг від пошкодження.

- Формована устілка OrthoLite® забезпечує повітропроникність, контроль вологи та запаху завдяки поєднанню спеціального поліуретану та каучуку

Характеристики

Размер
Материал верха
Материал подошвы
  • Contagrip®
Дополнительные характеристики
  • Довжина устілки, см: 26.5
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами