Черевики AKU Pilgrim GTX Combat 48р Black

Оставить отзыв

Код:  426809591

Черевики AKU Pilgrim GTX Combat 48р Black

Оставить отзыв

Код:  426809591

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 264 оценок )

9 511

8 270

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Черевики AKU Pilgrim GTX Combat - це високоякісне взуття, розроблене спеціально для тих, хто цінує комфорт і надійність в екстремальних умовах. Ці черевики ідеально підходять для використання в таких сферах, як виконання військових місій, походи, полювання та міське життя.

Виготовлені з міцних і довговічних матеріалів, черевики AKU Pilgrim GTX Combat забезпечують надійний захист ніг у будь-яких умовах. Верх виготовлений з високоміцного матеріалу стійкого до впливу вологи. Мембранна підкладка GORE-TEX забезпечує водонепроникність і повітропроникність. Завдяки чому ноги залишатимуться сухими, не дивлячись на непередбачувану погоду.

Унікальна технологія підошви Vibram забезпечує чудове зчеплення з поверхнею і поліпшену амортизацію, що робить черевики AKU Pilgrim GTX Combat ідеальним вибором для тривалих походів по пересіченій місцевості.

Основна устілка виконана з нейлону товщиною 6-4 мм середньої жорсткості, з додатковим шаром IMS для підтримки та амортизації. Передбачена знімна устілка Custom Fit IMS для індивідуальної посадки та підтримки стопи.

Завдяки інноваційній конструкції та використанню передових технологій у виробництві, черевики AKU Pilgrim GTX Combat гарантують надійний захист і комфорт навіть у найекстремальніших умовах.

Характеристики

Размер
Материал подошвы
  • Vibram
Дополнительные характеристики
  • Довжина устілки, см: 32
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами