Літні Тактичні Жіночі Берці Черевики. Олива. Підладка – Тактична сітка. 37р (25,4см) 45LF-2103-37

Літні Тактичні Жіночі Берці Черевики. Олива. Підладка – Тактична сітка. 37р (25,4см) 45LF-2103-37

Продавець:TacticZone1

6 553

4 797

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літні Тактичні Жіночі Берці Черевики. Олива. Підладка – Тактична сітка! 45LF-2103

Тактичні черевики виготовлені з високоякісної натуральної шкіри, забезпечуючи надійний захист і комфорт навіть в найекстремальніших умовах. Вони спеціально розроблені для використання в різних силових структурах і забезпечують впевнене зчіплення з поверхнею завдяки високоякісній трекінговій підошві.

 

• 1-й матеріал верху Nubuk – це натуральна гідрофобна шкіра, якості якої гарантують комфорт, довговічність носіння та привабливий зовнішній вигляд.

• 2-й матеріал верху Cordura(DuPont). Цей матеріал застосовується для виготовлення взуття інтенсивного використання. Це сучасна, високотехнологічна вогнетривка тканина, яка є оригінальною структурою переплетення нейлонових ниток різної товщини. Тришаровий синтетичний матеріал має подвійний опір тертю, завдяки чому має високу стійкість до різних видів механічних навантажень.

• Нитки. Strongbond – це системний захист від руйнувань. Вона виготовлена з безперервної нитки із пов'язаного поліаміду та нейлону. Нитка просочена спеціальними речовинами, що надає їй надійний захист від вогню, ультрафіолету та вологи.

• Основна устілка виготовлена з композитного матеріалу – Kevlar 40. Кевлар – це синтетичне волокно, що дає системний захист ноги від проколу. Кевларові матеріали мало важать, а отже, не обтяжують взуття.

• Підошва Gomma. Гума, що дає стійкість до мастил та хімічних речовин, має стійкість до зносу. Підошва забезпечує гарне зчеплення з різними типами поверхні та рельєфом.

• Матеріал підкладки Windtex – мікропориста двокомпонентна PTFE мембрана з дуже високою водонепроникністю, повітропроникністю та стійкістю. Матеріал має мікроскопічні отвори-пори, що дозволяє шкірі дихати та зберігати тепло. До двошарової тканини додатково ламінується внутрішній захисний шар тонкого трикотажу, що забезпечує захист мембрани як від механічних пошкоджень, так і від засмічення. Укладна устілка виготовлена з натуральної шкіри.

• Шнурки, плетені з нейлону та поліаміду мають приємні тактильні властивості, а також зносостійкі та еластичні.

• Фурнітура виготовлена з міцного нікельованого металу, що має нержавіючі властивості. Відкриті гаки дозволяють здійснювати максимально швидку шнурівку та забезпечують рівномірний натяг.

 

Довжина устілки: 

  ✔️36 р &ndash 24,3-25 см

  ✔️37 р – 25,1-25,7 см

  ✔️38 р – 25,8-26,4 см

  ✔️39 р – 26,4-27см

  ✔️40 р – 27,1-27,7см

Характеристики

Розмір
Сезон
Стать
Матеріал верху
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами