Глушник Zero Sound TITANium Integri кал. 223. Різьба 1/2"-28 UNEF

Глушник Zero Sound TITANium Integri кал. 223. Різьба 1/2"-28 UNEF

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 48 оцінок )

11 950

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Інтегрований саундмодератор Zero Sound Integriцільнофрезерований прилад, розроблений для зниження рівня звуку та приховування спалаху під час стрільби. Він має кілька переваг перед іншими моделями на ринку.

Насамперед, цей модератор оснащений технологією газорозвантаження третього покоління, яка значно знижує віддачу та зменшує «овергаз», забезпечуючи більш комфортну та стабільну стрільбу. Кількість камер усередині саундмодератора також є важливим фактором, що визначає його продуктивність. У цьому випадку він має 7 камер, що аналогічно 14 камер у інших моделей. І має унікальну розроблену систему відведення порохових газів.

Саундмодератор має розміри: довжина 203 мм, діаметр 40 мм, інтеграція на ствол60 мм. Основний матеріал, що використовується у виробництві саундмодератора – титан, що робить його міцним та легким – вага всього 385  грам. Додатково, він покритий матеріалом Cerakote, що збільшує його стійкість до подряпин та корозії.

Інтегрований саундмодератор Zerosound TITAN Integri — ідеальний вибір для тих, хто цінує високу продуктивність, надійність та стиль у своїй зброї. Він дозволяє стріляти з мінімальним шумом та максимальним комфортом.

Характеристики

Калібр
  • 5.45x39 мм
Вага, г
  • 385
Габарити (ДхШхВ), см
  • 203х40
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами