Тактична сорочка Vik-tailor Убакс з коротким рукавом Мультикам, швидко відводить вологу та сохне, вільний рух, оптимальна вентиляція (60 Розмір)

Оставить отзыв

Код:  428597102

Тактична сорочка Vik-tailor Убакс з коротким рукавом Мультикам, швидко відводить вологу та сохне, вільний рух, оптимальна вентиляція (60 Розмір)

Оставить отзыв

Код:  428597102

Продавец:Т0Р Trends

4.7/5  ( 177 оценок )

979

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тактична сорочка Vik-tailor "Убакс" з коротким рукавом - це ідеальний вибір для активного способу життя та занять спортом. Вона поєднує в собі високу якість матеріалів та функціональний дизайн для забезпечення комфорту та ефективності під час будь-яких фізичних навантажень.

Виготовлена з високоякісної тканини, яка дозволяє швидко відводити вологу та швидко сохнути, сорочка забезпечить вам відчуття свіжості і комфорту навіть у найспекотнішу погоду. Її легкий та дихаючий матеріал робить її ідеальним вибором для тренувань, походів або повсякденного використання.

Дизайн "Убакс" з коротким рукавом забезпечує вільний рух та оптимальну вентиляцію, що робить цю сорочку ідеальною для інтенсивних фізичних навантажень. Зручність та практичність поєднуються з елегантним стилем, що робить її відмінним вибором для будь-якого спортсмена або людини, яка цінує якість та комфорт у своєму одязі.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами