Рюкзак тактичний Raid 80 л Койот

Рюкзак тактичний Raid 80 л Койот

Продавець:Gladiator

5/5  ( 321 оцінок )

1 319

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак тактичний Raid 80л виготовлений з водостійкого та міцного поліестеру 8600D з PVC покриттям, він готовий впоратися з будь-якими умовами. Внутрішня частина тканини з надійним PVC покриттям не пропускає вологу, забезпечуючи збереження вашого вмісту сухим навіть у найвологіших умовах.

Цей рюкзак стійкий до зношування та стирання, міцний на розрив, завдяки чому ви можете покладатися на його надійність у будь-якій ситуації. Система molle дозволяє легко прикріплювати додаткове обладнання та аксесуари зручним способом.

Для максимального комфорту рюкзак оснащений вентиляційною системою спини та анатомічною формою плечових лямок, які можна регулювати за висотою. Їх м'яка пінополіуретанова підкладка і сітчаста тканина забезпечують хорошу вентиляцію та зручність носіння протягом тривалого часу.

Цей рюкзак також має чотири додаткові зовнішні відділення для зручної організації вашого спорядження. З об'ємом 80 літрів і кольором "Койот", він стане ідеальним вибором для активних подорожей та пригод у будь-якому середовищі.

Характеристики

Об'єм, л
Колір
Матеріал
  • Поліестер
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами