Ніж BPS Citizen SSH

Оставить отзыв

Код:  429123725

Длина клинка, мм
  • 100

Ніж BPS Citizen SSH

Оставить отзыв

Код:  429123725

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 264 оценок )

2 721

2 366

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Citizen SSH - це новий тактичний ніж від відомого українського бренду BPS. Призначений для інтенсивного використання в різноманітних ситуаціях та підходить для широкого спектру застосувань: від щоденного носіння, активного відпочинку, походів, до бушкрафту та полювання.

Клинок форми Spear Point та довжиною в 100 мм, має гостре симетричне вістря, що з легкістю проникає крізь міцні матеріали, такі як дерево чи мотузки. Клинок має насічки для упору великим пальцем для більшої контрольованості під час різу. Клинок виготовлений з високовуглецевої сталі 5Cr15Mov. Ця нержавіюча сталь відрізняється високою твердістю та зносостійкістю, використовується у виробництві інструментів, де потрібна міцність та стійкість до корозії. Щоб уникнути появі корозії, рекомендується завжди протирати клинок сухою ганчіркою, перед зберіганням в піхвах

Прості та ергономічні накладки руків'я виконані з мікарти - цупкого матеріалу, що забезпечує зручний хват та запобігає ковзанню навіть у мокрих руках або умовах підвищеної вологості.

BPS Citizen поставляється з пластиковими піхвами з широкою металевою кліпсою. Піхви легко кріпляться на ремінь чи тактичну сумку, що дозволяє ножу завжди бути під рукою.

Незалежно від того, чи ви збираєтеся вирушати на природу, чи займатися повсякденними справами по дому, новий ніж BPS Citizen SSH задовольнить всі ваші потреби.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2.5
Длина клинка, мм
  • 100
Общая длина, мм
  • 205
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».