Ніж Spyderco Delica4 Flat Ground Grey

Оставить отзыв

Код:  429123764

Длина клинка, мм
  • 73

Ніж Spyderco Delica4 Flat Ground Grey

Оставить отзыв

Код:  429123764

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

5 095

4 430

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

У 1990-му році Spyderco сколихнув світ, вивівши на ринок два ножі - Delica і Endura. Їхній успіх пояснюється надійністю конструкції, простотою в експлуатації, відкриванням ножа однією рукою, чого до цього навіть не могли уявити. Вони - два кращі бестселери Spyderco, і з тих пір вони продовжують удосконалюватись. За час присутності Endura і Delica на ринку покращилася їхня ергономіка, модифікувалася сталь клинка і постійно збільшувалися показники роботи. Результатом цієї еволюції стали Endura4 і Delica4. У обох моделей тепер гвинтова конструкція, тому чищення стало набагато легшим. Подвійні каркасні направляючі в рукоятці з нержавіючої сталі роблять ніж більш міцним, при цьому не додаючи ваги. Сталь клинка залежить від моделі. На зворотному боці клинка є ребристий упор для пальця, а також 13-мм вікно відкривання ножа. Бронзові втулки пом'якшують відкриванняя/закривання ножа, а 4-позиційна кліпса може бути встановлена в верхній або нижній частині рукоятки, як з правого боку для правші, так і з лівого - для шульги.

Модель оснащена рукояткою, виготовленою з нейлону, заповненого скловолокном (FRN). Цей матеріал дуже легкий, але при цьому надзвичайно міцний. Формується литтям, тому його двонаправлена текстурована поверхня дуже надійно утримується долонею за будь-яких погодних умов.

Spyderco Delica 4 зразка 2010-го року отримала вдосконалений клинок з прямими спусками різальної кромки від самого обуха, а також широкий ряд доступних кольорів.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2.5
Длина клинка, мм
  • 73
Общая длина, мм
  • 181
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».