Ніж Morakniv Basic 546 LE 2024 Ivy Green/Dala Red

Оставить отзыв Код:  429124316
Длина клинка, мм
  • 89

Ніж Morakniv Basic 546 LE 2024 Ivy Green/Dala Red

Оставить отзыв Код:  429124316

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

491

427

Есть в наличии

1

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Серія 500 від Morakniv - це універсальні робочі ножі для використання в будь-яких умовах. Ножі мають зручні, не ковзні в руках, ергономічні пластикові руків'я. Завдяки пластиковій гарді виключається можливість отримання травм і порізів при роботі . Рукоятка витримує ударні навантаження і захищає пальці рук. Доступні версії з клинком, як з вуглецевої сталі, так і зі сталі Sandvik 12C27. Крім цього, в серії присутні ножі, клини яких виготовлені з переробленої шведської нержавіючої сталі.

Morakniv Basic 546 LE 2024 Ivy Green/Dala Red – це лімітована серія надійного шведського ножа, виконана у кольорах традиційного вбрання, яке носили місцеві жителі містечка Мора у 17 столітті. Даний ніж має клинок з високоякісної нержавіючої сталі та зручне пластикове руків’я, притаманне п’ятисотій серії Morakniv Basic. Пластикові піхви оснащені системою Morakniv Smart Button System, завдяки якій ви можете прикріпити один до одного кілька ножів різного призначення. Також, піхви оснащені практичною кліпсою для легкого кріплення на поясі. Крім цього, даний ніж має клинок з переробленої шведської нержавіючої сталі.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 2
Длина клинка, мм
  • 89
Общая длина, мм
  • 206
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».