Ніж Spyderco Spyopera

Оставить отзыв

Код:  429124331

Длина клинка, мм
  • 74

Ніж Spyderco Spyopera

Оставить отзыв

Код:  429124331

Продавец:SunFish

4.9/5  ( 267 оценок )

10 615

9 230

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Spyderco SpyOpera - результат співпраці американської компанії Spyderco та італійської Lionsteel. Не дивно, що в результаті вийшов настільки елегантний ніж.

Клинок форми Drop Point виконаний зі сталі M390 від австрійського концерну Bohler. Крім цього модельний ряд має преміум версію ножа, клинок якого виготовлений з дамаської сталі шведської компанії Damasteel з візерунком Thor.

Прямі спуски, які починаються від самого обуха та форма клинка наділяють ніж чудовими різальними та колючими властивостями.

Фіксація клинка у відкритому положенні забезпечується замком Back-Lock - можна сказати традиційним для Spyderco. Відкривання ножа відбувається за допомогою фірмового підпальцевого отвору на клинку.

Руків’я SpyOpera має ергономічний дизайн, завдяки якому ніж дуже надійно тримається в руці. В залежності від моделі накладки можуть бути виконані з мікарти або вуглецевого волокна.

Ніж оснащений двосторонньою полегшеною кліпсою та має отвір для темляка.

Характерна особливість цього ножа — його мала вага в 77 грамів, що робить його "невидимим" супутником на кожен день.

Spyderco SpyOpera - прекрасний зразок взаємодії різних поглядів найфмейкерів з США та Італії, завдяки якому світ побачив настільки дивовижний ніж.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 74
Общая длина, мм
  • 175
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».