Бронежилет Militex Modular X-1 (Збільшена площа захисту) Black Multicam (без підсумків)

Бронежилет Militex Modular X-1 (Збільшена площа захисту) Black Multicam (без підсумків)

Продавець:Military_production

4.7/5  ( 45 оцінок )

7 200

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Армійський жилет від Militex зі збільшеною площею захисту розроблений по прототипу бойових бронежилетів армії США. Комплект складається з восьми модулів: передньої та задньої частин, двох камербандів, двох плечових лямок та додаткового бондажа (дві частини).

Жилет має зручне регулювання по зросту та розміру, ортопедичні вставки на спинці та передній частині. Передбачені додаткові кріплення для захисту шиї, плечей, кишківника, попереку та паху. А пояс (бондаж), який додатково можна придбати у комплекті, додасть зручності та комфорту в носінні.

Жилет Militex можна використовувати разом із потрібним типом захисту в залежності від бойових задач:
- з м'якими балістичними пакетами 1-го чи 2-го класу захисту які покривають майже усю площу тулуба;
- із бронеплитами розміром від Medium 31.8х24.1см, до Extra Large 35.5х28см;
- з м'якими балістичними пакетами (груди + спина + 2 бокових камербанди) та бронеплитами одночасно!

Чохол бронежилета Militex - це не просто захист. Це втілення якості, уваги до кожної деталі та надійності у кожному шві. Кожна деталь, кожний елемент цього бронежилета розроблені нашими конструкторами для забезпечення максимального захисту, зручності та надійності.

Матеріали:
- основна тканина Cordura 1000D 380г/м² з NIR-просоченням, що робить виріб менш помітним у приладах нічного бачення. Має подвійне поліуретанове покриття для захисту від вологи та мастильних матеріалів, не підтримує горіння, не стирається, не вигорає на сонці, зберігає свої властивості тривалий час в екстремальних умовах експлуатації.

- зносостійка тактична 3D сітка Spirit з нейлонових ниток, що поєднує у собі амортизуючі властивості, високу міцність і довговічність;

- оригінальна корейська фурнітура WJ (Woojin Plastic);

- велкро (липучка) - 100% нейлон;

- поліамідні стропи, які не розтягуються і мають високу температуру плавлення;

- армовані нейлонові нитки.

Головною конструктивною особливістю розробки від Мilitex є збільшена поверхня захисту у порівнянні з аналогами, яка разом із балістичними пакетами забезпечує максимальну площу протиуламкового захисту.

Спереду чохол бронежилета оснащений збільшеною Molle-панеллю у п'ять строп по висоті, та має ширину у 8 ячейок, що дозволяє розмістити одразу чотири підсумки під один чи два магазини. Посилена велкро панель з прорізами у верхній частині дозволить розмістити не тільки ваші улюблені патчі, а й Molle-сумісне спорядження, наприклад адміністративний підсумок чи кріплення для телефону.

Задня частина бронежилету також має збільшену кількість MOLLE-позицій, для кріплення іще більшої кількості додаткового спорядження. Широка щільна евакуаційна ручка з рекомендацій військових була посилена спеціальними закріпками та фіксується до плитоноски на Velcro.

З внутрішньої сторони по всій площині грудного та спинного відділів нашими конструкторами були розроблені вставки спеціальної форми (демпферні пади) з 18-и частин обшиті посиленою 3D-сіткою Spirit, що забезпечують амортизацію та відмінну циркуляцію повітря.

Хто довгий час використовував бронежилет знає, що м'які лямки з часом зношуються, тому ми розробили наші анатомічні лямки таким чином, щоб можна було змінити м'які подушки всередині, встановити в них балістичний захист, або повністю замінити їх з часом.
Лямки мають подвійну фіксацію регулювання зросту, яка захищена клапаном з додатковими MOLLE для кріплення підсумків під рацію або турнікет. Також на лямках передбачені кріплення для захисту шиї та плечей.

З'ємні камербанди мають кишені під балістичні пакети. В середині них розташований замок-фіксатор покрокового регулювання розміру, котрий закритий м'якою подушкою-демпфером з 3D сіткою.

Конструктивно верхні швидкоскиди розміщені ближче до плеча, завдяки чому звільняються більше місця для прикладу. Бокові модулі швидкого скидання камербанду частково сховані під захисну планку. В середині жилет має дві окремі кишені під плиту та балістичний пакет, можна використовувати плити будь-якого розміру завдяки зручному регулюванню за допомогою ременів.
Всі важливі вузли плитоноски та MOLLE-інтерфейс посилені спеціальними зигзагоподібними закріпками, що гарантує міцність та надійність.

Додатково можна придбати пояс (бондаж) який складається з 2-х частин. Пояс має резинку-компенсатор захищену чохлом, кріпиться до жилету на Velcro.

Бронежилет Militex рекомендується використовувати разом із КОМПЛЕКТОМ М'ЯКИХ БАЛІСТИЧНИХ ПАКЕТІВ MILITEX 1-го або 2-го класу захисту, який складається з чотирьох елементів: передньої та задньої частини і двох пакетів балістичного захисту в камербанди.

Загалом бронежилет Militex можна використовувати як у базовому варіанті, так і перетворити його у повноцінний бронекостюм, додавши інші модулі індивідуального захисту бійця:

  • Захист шиї з балістичним пакетом Militex cordura USA Multicam
  • Захист плечей з балістичним пакетом 1 класу захисту Militex cordura USA Multicam.
  • Захист паху (напашник) потрійний з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex cordura USA Multicam
  • Захист попереку з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex cordura USA Multicam
  • Захист живота (кишківник) з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex cordura USA Multicam
  • Каремат-сидушка з балістичним пакетом 1 клас захисту Militex 20mm Cordura Multicam

  • Доступний у п'яти кольорах:

    - Multicam original USA
    - Мультикам
    - Піксель
    - Хакі
    - Койот

    - Чорний мультикам

    Характеристики

    Розмір
    • Універсальний
    Розміри пластин
    • Від Medium 31.8х24.1см, до Extra Large 35.5х28см
    Система кріплення спорядження
    • База для модульної системи (Molle)
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами