Ніж Ganzo G743-2-GR

Оставить отзыв Код:  431793245
Длина клинка, мм
  • 87

Ніж Ganzo G743-2-GR

Оставить отзыв Код:  431793245

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

1 622

1 448

Есть в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Ganzo G743-2-GR Цей чудовий ніж стане відмінним помічником під час туристичного походу, риболовлі або полювання. Відмінною особливістю цього інструменту є те, що з його допомогою можна не тільки розрізати різні предмети і відкривати консервні, але і розколювати тверді матеріали. Ріжуча кромка у ножа Ganzo G743-2-GR отримала класичну пряму заточку, а сам клинок відшліфований методом Stonewash, за рахунок чого на поверхні залишився своєрідний візерунок і не відбиває сонячні промені і інші джерела світла.
Для виплавки клинка інженери компанії-виробника використовують якісну нержавіючу сталь марки 440С, що володіє твердістю 56-58 одиниць за шкалою Роквелла. Даний тип стали відмінно тримає якісну заводську заточку і досить легко піддається обробці, якщо лезо затупітся. Для фіксації клинка Ganzo G743-2-BK у відкритому і закритому положеннях використовується надійний і відмінно себе зарекомендував механізмі під назвою Frame Lock. Завдяки даному замку пальці і одяг будуть завжди залишатися в цілості й збереженні.
Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника. Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3
Длина клинка, мм
  • 87
Материал рукояти
  • Стеклотекстолит G10
Общая длина, мм
  • 200
Вес, г
  • 130
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».