Ніж Ganzo G6252-OR оранжевый (G6252-OR)

Оставить отзыв Код:  431796497
Длина клинка, мм
  • 89

Ніж Ganzo G6252-OR оранжевый (G6252-OR)

Оставить отзыв Код:  431796497

Продавец:SVM

4.8/5  ( 24 оценок )

693

619

Есть в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Ніж Ganzo G6252-OR помаранчевий (G6252-OR)
Компанія Ganzo не перестає розширювати арсенал якісних і недорогих моделей в своєму асортименті. Ніж Ganzo G6252-OR помаранчевий - якраз саме той варіант простого туристичного ножа, який стане надійним помічником в поході, на риболовлі або просто в побуті. Інженери компанії використовували перевірений запірний механізм Liner Lock, а вибір матеріалу клинка упав на нержавіючу сталь BRD4116 зі спеціально підібраним пропорціями вуглецю і хрому, які і дають хороші антикорозійні властивості. Клинок має звичну пряму заточку, і покритий захисним шаром, так званим сатином.
Хороші ріжучі властивості ножа Ganzo G6252-OR супроводжуються з можливістю заточити простими точильними інструментами в разі потреби. Рукоять у моделі виготовлена ​​з міцного пластику з хвилястим дизайном, що дає хороше зчеплення з долонею. Для зручності кріплення ножа до ременя брюк або інший екіпіровці передбачена однопозиційна сталева кліпса.
Ножі супроводжують людину протягом усього його життя. Особливо потрібно це знаряддя тим, хто опинився за містом. На рибалці, на полюванні або в звичайному поході мати ніж - це необхідність, без нього ніяк не обійтися. Щоб приготувати їжу, поставити намет, полагодити зламалися речі, знадобиться хороший ніж. Ganzo відмінно справляється з усіма поставленими завданнями і є незамінним предметом для туриста, мисливця і грибника.
Ganzo - це китайський бренд, який прославився на весь світ. Він з'явився більше двох десятків років тому. Спочатку це був нечисленний колектив фахівців, рухомих ідеєю створення першокласних ножових примірників за доступною вартості.

Характеристики

Толщина клинка, мм
  • 3.3
Длина клинка, мм
  • 89
Общая длина, мм
  • 210
Вес, г
  • 142
Тип замка
  • Liner lock
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».