Маячок нагрудний/на шолом Hel-Star 6 GEN III (R) Червоний

Оставить отзыв Код:  431929313

Маячок нагрудний/на шолом Hel-Star 6 GEN III (R) Червоний

Оставить отзыв Код:  431929313

Продавец:Northwest

4.4/5  ( 48 оценок )

1 321

Нет в наличии

Гарантия. 1 месяц Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Маячок на шолом Hel-Star 6 GEN III (R) стробоскопічний маркер для шолома, призначений для різних тактичних операцій. Він ідеально підходить для ідентифікації свій-чужий (IFF), маркування розташування. 
Кріпиться на шолом за допомогою панелі велкро. За допомогою липучки з липким клеєм ми також можемо прикріпити маячок до форми, рюкзака та тактичного жилета. Висвітлення має два режими роботи (А та В) та чотири функції (А1, А2, В1, В2). Режим А1 - включає світлодіоди в постійному режимі, А2 - світлодіоди в постійному режимі плюс білий світлодіод, що мигає, В1 - миготіння інфрачервоним світлом і В2 - постійне інфрачервоне випромінювання. 
Перемикачі дозволяють плавно та зручно змінювати режим роботи, вмикати та вимикати його. Забезпечують інтуїтивно зрозуміле управління між режимами роботи. Зручно використовувати навіть у рукавичках. Маркер допомагає визначити, визначити місцезнаходження та відзначити вашу позицію під час тактичних операцій. Він був розроблений для повітряно-десантних операцій, стрибків з парашутом та наземних операцій для армії та силових структур. Має отвори, що дозволяють запровадити додаткові страхувальні стропи. Маркер стійкий до ударів, води та пилу. 
Елемент живлення CR123 не входить до комплекту.
Колір світлодіода: Білий + Червоний+ ІЧ
Колір корпусу в наявності койот.

Характеристики

Гарантия
  • 1 месяц
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами