JG0448A AU-1G [WORKS J. G.] (для страйкболу)

JG0448A AU-1G [WORKS J. G.] (для страйкболу)

Продавець:Airsoft Sport Games

4.7/5  ( 45 оцінок )

8 770

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

JG0448A Ця модель - одна з найпопулярніших приводів у світі ASG. Аналог проведена китайською компанією [WORKS JG]. Завдяки великому досвіду у виробництві приводів страйкболу, компанія [WORKS JG] пропонує нам карабін дуже хорошої якості. Аналог виготовлена з алюмінієвого сплаву і АБС-пластику. Ложа приводів виготовлена з якісного пластика. [WORKS JG] постарався максимально відтворити оригінал в його репліці. Як і в гострому варіанті, використовувався двоступінчастий спусковий гачок, натискання на спусковий гачок наполовину дозволяє вести одиночний вогонь, при цьому відводячи кінець безперервного вогню. Аналог, як і оригінал, має тільки пожежний запобіжник. Регулювання підстрибування розміщена у вікні викиду праворуч і ліворуч. В залежності від уподобань стрілка, одне з вікон може бути сліпим, завдяки чому по можливості відтворено унікальне рішення з версії Sharp, в якому є можливість швидко переміщати затвор і зліпити відповідний вікно виходу (праве або ліве). Це дозволяє використовувати гвинтівку як стрілку-правші, так і стрілку-лівші.

Форма цівки в поєднанні з прикладом з гумовим потиличником забезпечує зручну і впевнену позицію для стрільби. Зовнішній стовбур з вбудованою рейкою RIS виготовлений з алюмінієвого сплаву. Монтажна планка довжиною 20 см дозволяє встановлювати будь-які тактичні аксесуари, такі як приціли, коліматори або механічні приціли. Внутрішній механізм привода разом з внутрішнім стовбуром діаметром 510 мм дозволяє розганяти випущений ББ до 340 - 360 футів в секунду.
Окремої уваги заслуговує модульна структура привода. Як і гострий аналог, гвинтівку можна швидко розібрати на три частини - стовбур в зборі, цівка, інтегрований приклад.

Слід підкреслити, що деталі і аксесуари інших виробників повністю сумісні з цією моделлю, що має велике значення для посилення привода і поліпшення її характеристик.

Посилена рама коробки передач у версії 3 містить:

* посилені сталеві шестерні
* посилений поршень
* посилену головку поршня направленої дії
* 7 мм підшипники ковзання з нейлону
* пружину M110
* нейлонову напрямну пружини

В комплект входять :

* привід JG0448A AU-1G
* магазин бункерний на 330 куль
* акумулятор (8,4 В, 1100 мАч).

Характеристики

Тип магазину
Колір
Матеріал корпусу
  • ABS, алюміній
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами