Чохол для рушниці без оптики LeRoy SV LE59014 140см Чорний

Чохол для рушниці без оптики LeRoy SV LE59014 140см Чорний

Продавець:zakupu

4.6/5  ( 2580 оцінок )

1 385

1 262

Є в наявності

Гарантія. 1 місяць Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол SV для рушниці без оптики Чорний (140 см)(LE59014)

Стрілецька зброя потребує якісного чохла, який захищає її від вологи, ушкоджень і забезпечує комфорт власника під час транспортування. Крім того, слід взяти до уваги вимоги закону, згідно з яким будь-яку зброю слід перевозити упакованою в чохол, кейс або кофр. Цей елемент є важливим для рушниці та її тривалої, надійної та реабілітаційної служби. Чохол надійно збереже рушницю від можливих пошкоджень.

Є нашивна кишеня для боєприпасів або інших дрібниць. На звороті розташовані півкільця для пристібки збройового ременя. У верхній частині розташована спеціальна петля, щоб можна було зручно розмістити рушницю вдома для зберігання. На змійку встановлюються 2 бігунки.

Має тришарову конструкцію: зовнішня щільна тканина, внутрішня вставка з піни 8 мм і м'яка підкладкова тканина в середині чохла.

Фурнітура підібрана з урахуванням особливих складних умов експлуатації чохла, блискавка прослужить без збоїв довгий час. Під час відкриття/закриття чохла блискавка не чіпляється за підкладку і, відповідно, не рве її. Тканина стійка до пошкоджень, бруд з неї легко витирається просто мокрою ганчіркою. Під час пошиття ми використовуємо тільки армовану нитку.

Міцність і витривалість, що забезпечується високоякісним матеріалом, легкість і невеликі розміри порожнього чохла - під час полювання ви легко помістите його в рюкзак.

Завдяки ергономічній формі легко і зручно розташовується в автомобілі, і дає змогу швидко витягувати зброю в разі потреби її використання.

Оснащений півкільцями для кріплення плечового ременя (ремінь не поставляється в комплекті).

На бічній поверхні розташована кишеня для зберігання боєприпасів.

Чохол не ускладнений додатковими відділеннями і кишенями, для полегшення ваги та універсальності застосування цього виробу.

  • Тканина: Оксфорд 600D, ізолон 8 мм, м'яка підкладкова тканина;
  • Розмір: 140х18-21 см;
  • Колір: чорний.

Характеристики

Матеріал
Призначення
Колір
  • Чорний
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 1 місяць
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами