Пончо Mil-Tec RipStop One-Size Чорне (4046872401190) M-T

Пончо Mil-Tec RipStop One-Size Чорне (4046872401190) M-T

Продавець:GabRus

4.6/5  ( 447 оцінок )

1 221

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Матеріал: 100% поліестер, поліуретанове покриття.
Тканина ріпстоп.
Водяний стовп: 3000 мм.
Розміри: 207 х 141 см.
Вага: 260г.
Особливості:
- Універсальне пончо;
- Захист від вологи;
- Захисний брезент, намет, тент і т.п.;
- Застібається вздовж довгої сторони;
- У комплект входить мішок-чохол.

Водо- та вітрозахисний, захищає від несприятливі погодні умови. Крім класичної функції плаща, його можна використовувати як брезент для будівництва укриття, чохол для спального мішка, що не промокає, ізоляцію від землі або маскування. Також добре підійде як брезент або вітрозахист, і виживання для добування води і т.д. Сучасний крій забезпечує комфорт та практичність. Також пристосований для використання під час ходьби з рюкзаком. Сторони пончо застібаються на кнопки, утворюють рукави та запобігають його підмиванню. один великий лист. Металеві вушка дозволяють легко повісити паличку чи відстежити її землі. І кнопки, і люверси виготовлені із чорної латуні – нержавіючої сталі. Накидка має капюшон з окантовкою навколо обличчя.

Виготовлений із міцного та дуже легкого матеріалу Rip-Stop 100% поліестер. Rip-Stop - це особлива технологія армування матеріалу через додавання до переплетення тканини міцніших волокон - характерний чек. Поліуретанова плівка всередині гарантує водонепроникність матеріалу під дощем – 3000 мм водяного стовпа. Для повної герметичності шви на каптурі проклеєні стрічкою ТПУ. Гідрофобна технологія DWR (Durable Water Repellent) забезпечує додатковий захист від намокання тканини та збирання води на її поверхні. (Ефект качки). Двошарова окантовка для посилення. У комплект входить чохол з транспортування водонепроникної тканини. Кришка закривається рантом зі стопором.

Базова версія дощовика зі 100% поліестеру. Його нитки сплетені в характерну карту (RipStop), завдяки чому виходить легке, але міцне і довговічне переплетення. Пончо додатково покрите поліуретановим покриттям. Вони обладнані каптуром з куліскою, що дозволяє добре прилягати до голови. На краях є металеві люверси та кнопки. Цей продукт ідеально підходить для коротких та тривалих поїздок у поле. Він з успіхом укриє дорослу людину з рюкзаком.

Характеристики

Розмір
  • Універсальний
Матеріал (склад)
  • Поліестер
Додаткові характеристики
  • Чоловічі,Жіночі
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами