Гвинтівка пневматична Cybergun SA FN M4 A1 кал. 4,5 мм

Тип боєприпасів

Гвинтівка пневматична Cybergun SA FN M4 A1 кал. 4,5 мм

Продавець:Best mix.ua

4.5/5  ( 39 оцінок )

12 739

Є в наявності

1

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Пневматична гвинтівка від французького виробника страйкбольної та пневматичної зброї Cybergun є реплікою бойової моделі M4 А1 бельгійського виробника FN.

Оригінальна гвинтівка була розроблена бельгійською компанією FN на основі легендарної моделі Colt M4 A1. Завдяки низці технологічних та новаторських рішень, бельгійська гвинтівка не тільки склала пряму конкуренцію Colt, а й поступово стала надходити на озброєння армії США, зокрема до легендарного американського корпусу Морської Піхоти. Вже понад 20 років від моменту розробки FN M4 A1 займає передові місця на ринку вогнепальної зброї, а також перебуває на озброєнні багатьох країн-членів НАТО.
За зовнішніми та масо-габаритними характеристиками пневматична репліка повністю повторює оригінал. Цівка, пістолетне руків'я та приклад виготовлені із міцних полімерних матеріалів, а ствол та ствольна коробка - з високоякісної сталі. Як прицільні пристосування застосовано механічну мушку і цілик типу flip-up. Для кріплення додаткових тактичних аксесуарів, таких як підствольні ліхтарі та лазерні цілевказівники, а також оптичних або коліматорних прицілів, у верхній та нижній частині ствольної коробки і цівки передбачено інтерфейс Пікатінні. Встановлення дульних пристроїв, таких як полум’ягасники та саундмодератори, забезпечується наявністю 14 мм різьби.

Для кращого тримання зброї та хорошої ергономіки пістолетне руків'я оснащене підпальцевими виїмками. Завдяки шестипозиційному телескопічному прикладу забезпечується можливість регулювання зброї під індивідуальні особливості стрільця. В лівій частині ствольної коробки розміщено важіль ручного запобіжника, який також слугує як перемикач режиму вогню.

Елементом живлення у даній моделі виступає 12-ти грамовий балон із СО2 газом. Гвинтівка комплектується магазином на 18 кульок ВВ калібру 4,5 мм.

Характеристики

Джерело енергії
Загальна довжина
  • 72.5
Початкова швидкість кулі
Тип боєприпасів
Місткість магазина
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!