Ніж Morakniv Pro C Углеродистая сталь12243

Код:  106528953
Матеріал клинка

Ніж Morakniv Pro C Углеродистая сталь12243

Код:  106528953

Є в наявності

559

398

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Торгова марка Mora of Sweden, розташована в шведському містечку Мора, є гідним продовжувачем традицій і зберігачем досвіду двох найбільших виробників ножів KJ Eriksson і Frost's Knife factory, які в 2005 році були об'єднані в цю компанію. Всю продукцію даної марки відрізняє висока якість і надійність, а тому, компанія швидко завоювала довіру своїх клієнтів у всьому світі.

Модель Morakniv Pro C відноситься до ножів нескладного типу, загальна довжина ножа складає 206 мм, а довжина леза - 91 мм. Лезо прямий заточування і має форму drop-point, яка дозволить ножа однаково добре різати і колоти. Товщина леза в обуху становить 2 мм, що говорить про запас міцності і дозволить не турбуватися про поломку ножа навіть при виконанні важких робіт.

Для виготовлення леза, була застосована нержавіюча сталь з додаванням вуглецю, що збільшило міцність і зносостійкість, але знизило стійкість до іржі. Тому виробник рекомендує після застосування ножа у вологих умовах, обов'язково протирати лезо насухо. Рукоятка зроблена з пластику темно-червоного кольору з написом Morakniv і гумовою накладкою, що збільшує тертя і дозволяє надійно тримати ніж в руці під час роботи.

Традиційно, компанія Mora of Sweden комплектує свої вироби пластиковими піхвами. Не стала винятком і представлена ​​модель. Для забезпечення безпеки при транспортуванні, з ножем поставляються пластикові піхви темно-сірого кольору, оснащені скобою для можливості кріплення на поясі.

Особливості:

  • вуглецева нержавіюча сталь;
  • рукоятка з пластика темно-червоного кольору з гумовою накладкою;
  • після роботи лезо витирати насухо;
  • довжина ножа - 206 мм, довжина леза - 91 мм.
  • вага - 115 грам.

Характеристики

Матеріал клинка
Твердість клинка
  • 58 - 60 HRC
Піхви/чохол
  • Піхви
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Юрий Анютин
    Відгук від покупця. Продавець: ARMYONE_PRO

    Отличный нож
    То что ждал. то и получил

    Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Нет

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».