Ніж Morakniv Allround 711 Вуглецева сталь

1 відгук Код:  106529019
Матеріал клинка

Ніж Morakniv Allround 711 Вуглецева сталь

1 відгук Код:  106529019

Продавець:ARMYONE_PRO

4.9/5  ( 1425 оцінок )

447

Немає в наявності

16

Гарантія. 25 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножі від компанії Mora of Sweden не так давно вийшли на світовий ринок, що й не дивно, адже компанії всього лише 10 років. Однак завдяки тому, що під своїм початком компанія зібрала дві скандинавські компанії з багаторічною історією і багатим досвідом, їй вдалося відносно швидко зайняти свою нішу на ринку.

Модель Morakniv Allround 711 відноситься до ножів, які однаково знайдуть застосування, як на звичайному пікніку, так і в специфічних умовах риболовлі, хоча виробник позиціонує ніж як будівельний. Довжина ножа, без функції складання, становить 225 мм при довжині леза, що має пряму заточку, трохи більше 10 см. Товщина клинка в обуху становить 2 мм, що дозволяє без побоювання використовувати його навіть для рубки невеликих гілок.

Для виготовлення леза використана вуглецева нержавіюча сталь, що володіє підвищеною міцністю і твердістю, що дозволяє лезу довго утримувати гостроту. Ергономічна рукоятка зроблена з чорного еластичного матеріалу, що нагадує гуму, сприяючи надійному утриманню ножа при роботі. У комплекті з ножем йдуть пластикові піхви, надійно фіксують ніж і оснащені кріпленням на пояс.

Особливості:

  • лезо з вуглецевої нержавіючої сталі;
  • ергономічна ручка з прогумованого пластика;
  • загальна дляніх - 225 мм, товщина клинка - 2 мм.
  • вага - 130 грам.

Характеристики

Матеріал клинка
Піхви/чохол
  • Піхви
Поверхня клинка
  • Полірування
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Мельниченко Антон
    Продавець: ARMYONE_PRO

    На фото не тот нож

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».