Оптичний приціл Discovery HD 10x44 SFIR (HD 10x44)

Мінімальна кратність, х
  • 10
Максимальна кратність, х
  • 10

Оптичний приціл Discovery HD 10x44 SFIR (HD 10x44)

Продавець:Well Store

5/5  ( 18 оцінок )

5 967

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Discovery – молодий, інтенсивно розвивається китайський бренд оптичних прицілів і приладдя.

У 2009 році фабрика в Китаї почала виробництво оптичних приладів для внутрішнього ринку, і основний напрямок її діяльності – проектування і розробка оптичних приладів – телескопів, далекомірів, прицілів і камер для мобільних телефонів. Компанія має ряд запатентованих технологій, вигнутих (моллированных) стекол, з такими, наприклад, експлуатаційними властивостями, як міцність. Продукція Discovery експортується в Європу, Америку, Південну Корею, Малайзію та інші країни.

Завдяки продуктивності і якості продукції, компанія отримала високі оцінки у себе на батьківщині і за кордоном, що дозволило їй стати вітчизняним лідером у сфері досліджень та інновацій оптичних поверхонь. Дотримуватися принципу «дослідити і отримати результат» – це дух цієї компанії. Філософія нашого бізнесу: «якість, клієнт і сервіс – на першому місці», а також готовність працювати з вітчизняними і зарубіжними партнерами, готовність працювати разом, щоб створити краще майбутнє.

2012 рік: Команда бренду Discovery виходить на китайський ринок, націлена на ринок дзеркального виробництва, швидко досягає 200% зростання продажів по всій країні і займає своюнишу на ринку.
2014 рік: Discovery виводить на ринок серію VT-2, з більш міцною конструкцією, просвітленою оптикою, іншим зовнішнім виглядом і оптимальними цінами.
2015 рік: Три серії прицілів і три лінії стратегії бренду.

  • Перша лінія – розробка досконалих моделей бренду і нових функцій: у відповідності з різноманітністю ринкового попиту. Почавши з серії HD, були представлені нові серії прицілів – серія HS і серія HI –більш високоміцні, поліпшені в порівнянні з початковою серією VT.
  • Друга лінія полягає оновлення, модернізації виробництва: продукція стає більш ударостійкою, довго експлуатованої, з різним збільшенням, фокусування з новим дизайном і використанням нової структури, поліпшення якості нового матеріалу.
  • Третя лінія – це вихід на зарубіжні ринки: ряд брендів та гарантії якості.

2017 рік: Нові поліпшення, нові цікаві продукти, включаючи лінійку HD First Focal Plane (FFP) і HDFFP-приціли з 34-мм трубками. (FFP – прицільна сітка в першій фокальній площині (об'єктивної): при використанні збільшення прицілу, пропорційно масштабується і сама сітка. Її калібрування залишається однаковою при будь-яких збільшень. Кутові розміри завжди вірні). Також представлені нові системи VT-Rв бюджетному діапазоні.
2018 рік: Серія оптичних прицілів ED, названа так завдяки використанню лінз з оптичного низкодисперсионногостекла (ED, Extra-LowDispersionglass– сорт оптичного скла з низькою дисперсією) японського стандартаFCD100 HOYA. FCD100 розшифровується як Dense fluor crown, у нас звані крон-стеклами. Запущені у виробництво нові надкомпактні приціли VT-3 FFP – всього 10 дюймів у довжину.

Характеристики

Тип прицілу
Кріплення в комплекті
Діаметр труби прицілу
  • 30 мм
Мінімальна кратність, х
  • 10
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами