Стріла Scythian archery Амазонка 1 шт.

2 відгуки

Код:  115828267

Стріла Scythian archery Амазонка 1 шт.

2 відгуки

Код:  115828267

Продавець:Scythian Archery

125

Є в наявності

21

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Стріла Амазонка довжиною 82 см стане надійним помічником у блискавичному враженні цілей. Древко має діаметр 8 мм і 8,7 мм і може бути виготовлене з клену чи сосни. Сосна легка, тому стріла летить швидше і далі по відстані. Клен важчий, зате міцніший і довговічніший. Тому для потужних луків більш підходять кленові стріли, а для луків з невеликою силою натягу – соснові. Усі древка ретельно відшліфовані та вкриті лаком.

Задля надійності польоту на Амазонку встановлено жорстке оперення, котре виробляється з натурального індичого пір'я. Довжина пера становить 10 см (4 дюйми). Бандаж з лляної ниті додатково фіксує передні кінці оперення.

Стріла Амазонка обладнана пластиковим хвостовиком (plastic nock), що утримує стрілу на тятиві під час підготовки до вистрілу. Також доступний варіант виконання з проріззю у корпусі древка. Наконечник зроблений зі сталі і підходить для стрільби по мішеням з м'яких матеріалів. Він чудово витримує навантаження від зіткнень з цілями. Форма має плавну та ступінчасту будову, яка загострюється до вершини. Саме тому у наконечника такі високі проникаючі властивості. Також це дозволяє легко витягати стрілу з мішені. В якості матеріалу для мішені використовують тюки пресованої соломи, картон, мішки з листям, травою чи поліетиленом, ізолон-блоки і т. п. Не можна стріляти в живі дерева, дошки та інші тверді матеріали. Це може призвести до поломки стріли. Дотримуйтесь техніки безпеки і не допускайте травмувань стрілами людей та тварин.

Характеристики

Призначення
Довжина
  • 82 мм
Матеріал
  • Дерево
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Іра Дюрик
    Відгук від покупця. Продавець: Scythian Archery

    Все ок, доставили все как заказала.

    Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    нету
  • Алан Олегович
    Продавець: Scythian Archery

    Вопрос продавцу: Стрелы спайнованы? И какое дерево и диаметр древка?