Щоденна сумка Nitecore NUP20 , чорна

Щоденна сумка Nitecore NUP20 , чорна

Продавець:NTR-UA

4.5/5  ( 168 оцінок )

1 005

Є в наявності

5

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ще одна більш сувора сумка для щоденного застосування Nitecore NUP20. З використанням інноваційної системи, яка повністю замінює вже существующею систему кріплення Моллі - і називається 6/12. Система розроблена для полегшення загальної ваги сумки, замінюючи тим самим модульну платформу на Velcro. Отвори зроблені лазерною різкою, ширина їх становить 35 мм, що говорить про сумісність із стандартними модульними кишенями і чохлами мають кріплення PALS. Високо міцний матеріал, використовуваний для виготовлення всієї сумки - це нейлон з міцністю 1000 ден, але володіє еластичність надає їй захист від розриву і зносу. Зовнішній шар покритий спеціальним просоченням яка гарантує захист від води та забруднення.

З використанням скоєних у застосуванні матеріалів вагу сумки становить 308.7 грама. Головними відмінностями від сумки Nitecore NDP 20 - є більш розширений зовнішній кишеню, що, природно, збільшує місце для транспортуються речей і відсутність контактної стрічки Velcro. Доступ до внутрішньої частини сумки здійснюється з допомогою двох бігунків на кожній блискавки, які направлені в різні боки, і на них розміщені дуже зручні язички дозволяють швидко і головне легко відкривати блискавку. Внутрішня частина сумки має достаточнім об'ємом, що дозволяє носити з собою всі важливі комплектуючі, такі як кишенькові ліхтарі та акумулятори до них. На звороті розміщена система підвіски, на яку можна зафіксувати як тактичну зброю, так і закріпити входять в комплект нейлонові кріплення, для його носіння на ремені.

З наявністю таких переваг як велика практична нейлонова ручка, яка дозволить транспортувати сумку в руках, D - образне кільце для закріплення плечового ременя і інноваційна система мультираспределения, її можна використовувати для носіння кожен день.

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами