Кишеньковий ніж Ganzo G7212 Black (G7212-BK)

Матеріал клинка

Кишеньковий ніж Ganzo G7212 Black (G7212-BK)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

685

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 Компанія Ganzo продовжує поповнювати лінійку практичних і функціональних доладних ножів. Цього разу до асортименту товарів приєднався ніж Ganzo 7212. Цей клинок орієнтований на туристів, любителів риболовлі та інших видів активного відпочинку за межами міста. Він зручний, практичний, надійний, а крім того, досить привабливий в плані дизайну. Ganzo 7212 виготовлений в класичному стилі. Його клинок отримав пряму заточку, яка вважається найбільш універсальною і підходить для роботи з переважною кількістю матеріалів. Тип обробки поверхні леза   шліфування "stone-washed". Ну а в якості матеріалу для нього використовується нержавіюча сталь 440С. Клинок з цього сплаву не вимагає особливого догляду і довгий час залишається гострим навіть при роботі з твердими матеріалами. Твердість ж самого металу становить 58-60 HRC. Рукоятка ножа Ganzo 7212 — комбінована. Частково для її виготовлення використовується та ж сталь 440С. Інші деталі зроблені з сучасного композитного склопластику під назвою G10. Ніж фіксується в робочому або закритому стані за рахунок замку Auto Lock. Це один з найбільш надійних механізмів, який, тим не менш, дозволяє легко відкрити ножа однією рукою. Особливості: для клинка використовується сталь 440С (нержавійка); твердість клинка становить 58-60 HRC; довжина леза — 8,5 см; вага ножа — 135 г; рукоятка виготовлена із сталі і склопластику; заточка прямого типу; складаний ніж з фіксатором Auto Lock Гарантія: Кожен покупець ножа Ganzo 7212 отримує гарантію на нього, яка залишається дійсною протягом 12 місяців.

Характеристики

Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 200
Тип замка
  • Button lock (Plunge lock, кнопковий)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».