Туристичний ніж Ganzo G7392 Orange (G7392-OR)

Матеріал клинка

Туристичний ніж Ganzo G7392 Orange (G7392-OR)

Колір: оберіть потрібний варіант

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

664

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель Ganzo G7392 підкуповує своєю універсальністю. Цей ніж досить простий по конструкції, але чудово послужить як на природі, так і в щоденному використанні в місті. Для нього використовуються матеріали, що зарекомендували себе високою якістю. Це сталь 440С з загартуванням до 58HRC, яка відноситься до групи нержавіючих, і склопластик G10 з високим рівнем міцності. Сталь в ножі Ganzo G7392 піддалася шліфуванню, відомому як Stone Wash. З-за цього, клинок став практично матовим і не блищить у променях сонця. Також, на ньому практично не видно невеликі подряпини. Лезо   рівне, оскільки розраховане за технологією plain. Повна довжина клинка дорівнює 87 мм. Міцності леза сприяє товщина обуха 0,33 див. Основа рукоятки виконана з металу, але для комфорту користувача, поверх стали прикручені пластикові накладки. Вони зроблені з матеріалу, відомого під маркою G10. Він відноситься до пластикам, але завдяки композитному будовою є набагато більш міцним, ніж інші різновиди пластику. Забарвлюється G10 дуже легко, а тому ніж Ganzo G7392 доступний в трьох варіантах кольору. Оскільки Ganzo G7392 — складна модель, ніж оснащений замком. В даному випадку, це Axis — популярний штифтової механізм. Він добре відомий довговічністю і надійністю, а тому часто використовується в ножах різних брендів. Особливості: ніж складного типу; сталевий сплав 440С; матова шліфування поверхні; рівне заточене лезо; розмір леза дорівнює 87 мм; ручка з накладками з G10; три варіанти забарвлень; вбудований замок Axis; вага ножа — 135 грам. Гарантія: Для всіх ножів моделі Ganzo G7392 виробники забезпечують гарантію. Термін її дії становить 12 місяців.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.3
Матеріал клинка
Загальна довжина, мм
  • 205
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».