Ніж Ruike P155 (чорний, пісочний)

Ніж Ruike P155 (чорний, пісочний)

Продавець:BRO CENTER

4.5/5  ( 249 оцінок )

1 390

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Ruike P155:Одним з найголовніших якостей складного ножа Ruike P155 є його стійкість, обумовлена використанням першокласних матеріалів і досить продуманою конструкцією. Для виготовлення леза виробником використовується сталь марки 14C28N, яка славиться відмінною стійкістю до динамічних навантажень і несприйнятливістю до корозії. Таким чином, клинок ножа досить довго залишається гострим і не іржавіє від контакту з водою або іншими речовинами. Відкривається ніж за допомогою двостороннього шпенька або «плавцем». Цей же плавець у відкритому вигляді захищає користувача від випадкового зісковзування руки на клинок і, соответственен, травм. Фіксація леза у відкритому вигляді здійснюється замком Liner-lock. Він доповнено оригінальним механізмом під назвою Safety-lock і є власною розробкою компанії Ruike. За великим рахунком, допоміжний блокуючий механізм являє собою невелику пластину, яка при активації замикає Liner-lock і не дає йому зрушити з місця навіть при надзвичайних навантаженнях. Округлі форми рукояті дозволяють добре заповнити долоню, а чіпкі накладки з G10 запобігає вислизанню ножа при намоканні. На даний момент, модель Ruike P155 доступна з накладками чорного (P155-B) або піщаного (P155-W) кольору. Ближче до торцевої частини рукоятки встановлена знімна металева кліпса, яку можна «перекинути» на іншу сторону або зовсім зняти.Особливості:тип ножа по конструкції   складаний;лезо витягується за допомогою двостороннього шпенька або спеціального «плавця»;повна довжина у відкритому вигляді становить 21,3 см;встановлений замок Liner-lock, доповнений механізмом Safety-lock;форма клинка — Clip-point;ріжуча кромка по всій довжині має гладку заточку;довжина леза — 90 мм;товщина клинка біля обуха   3,5 мм;матеріал клинка є нержавіюча сталь марки 14C28N;рівень твердості леза дорівнює 58-60 одиницям (HRC);накладки на рукоять виготовляються з G10;модель Ruike P155 доступна з накладками чорного та пісочного кольору;ніж оснащений знімною сталевий кліпсою.Гарантія: 5 років.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».